USB ključa PC ne spozna

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Rabim pomoč
jezen.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Verjetno bo res treba reklamirati ključ... Imam jaz enega drugega 16 GB pa mi na Win7 deluje normalno... Normalno je deloval tudi na enem Celeronu 2,93 Ghz (enojedrnem)...

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
-enaka firma enaki problemi samo 4 gb varijanta, kjuč viden v xp-jih, ko klikneš nanj-vstavi disk v pogon ..
-pojdi v trgovino in ti ga naj zamenjajo, če jih seveda še imajo in potem boš videl pri čem si
-svojega bi reklamiral, če bi še imel račun
tongue-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Jas pa mam eno drugo težavo ...

Moja je njeni kolegici posodila moj USB ključek 32gb, za katerega sem dal takrat skoraj 100 eur! :mad: ...
No in ko je ji ga dala, ga je vzela direktno ven z avtoradija na roko, da je poslušala muzike. Ko sem zahteval po dveh tednih ključek nazaj ... vse lepo in prav ... dokler mi računalnik in avtoradio ključka sploh več ne zaznata ...

Ključek je hin ali se ga da kako popraviti, pa kaj mislite, da je narobe z njim?

Da sem jezen na obe danes ... na ono, na mojo pa še bolj, ker ji daje nekaj kar ni njeno ... še posebej ker je tako "poceni" bil ...

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Živjo

Če se da popraviti... Ja odvino kako se ti odziva, ali se ti sploh ne odziva nikjer ?
Če se odziva je lahko samo particija sesuta ali kaj podobnega.
Če se nič ne odziva je verjetno fuč. Napravica ima vgrajeno zadevo ki spremeni napetost v nižjo in običajno to crkne... Kar pomeni da kljč ostane brez napajanja, posledice pa so znane. Brez elektrike ni nič....

Mogoče so krivi izbruhi na soncu
smile-1.gif
hec......
Dokaj zaj..... zadeve če se to ne zgodi lastniku ....... nimaš kaj...

Lep pozdrav

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ja kaj pa bi še drugega lahko bilo krivo na koncu kot sonce
tongue-1.gif
.... Ona je rekla, da je delal še, ko ga je nazadnje mela priklopljenega, in da ga ni vničla ... Pa sem ji rekel, ne te pa se je sam od sebe ... Sem se skregal z ono .. sploh ne govorim več z njo ... moji je pa najboljša kolegica ...

Niti ne zazna naprave .. ne v avtu ne na računalniku ... Za popiškati ...

Mogoče se da kako ključek popraviti oz, da se dobi dol podatke? Imam par seminarsk in raznih datotek shranjenih na ključeku ...

Presnete babe ... ženskam dati kaj v roke je zadnje ... samo ena stvar je za ženske, pa še tam so grobe ...

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Obstaja orodje za obnovo particije, če bi kaj pomagalo. Ne vem imena, lahko pa popoldne pogledam, če ne boš že sam našel!
Partition restore ali nekaj podobnega.
Na takšen način sem rešil disk (3,5" v ohišju), ko se mi je nekdo zapletel v napajalni kabel diska in ga med delovanjem (ko sem prenašal podatke na nov pc) odklopil.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dr. UFD , URescue , ChipGenius , Ameco , SK6211 PDT , je velik teh software za obnovo particije in povrnitev usb ključev v delovanje .

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Če ti ga ne zazna nikjer ---> Ni zvoka ko se konenta naprava na USB, ti ne nuca nobr Dr...... Ključ je hin, hardware..
Popraviti ti ga lahko kakšen ki dela z elektroniko mogoče... To je to.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kaspersky USB 8 GB , Gorenje USB 4 GB , No Name kitajček USB 8GB , vsi isti problem kot v tej temi (in še na temu forumu ,ki je par takih tem) , in uspešno povrnjeni nazaj , delajo, pa še bi ti lahko kakšnega dodal na ta spisek .

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če ti ga pc ne prepozna,ti niti en program ne pomaga,da bi ga spravil v delujoče stanje.
Imam enega od Verbatim,ki se vklopi in takoj izklopi in tako v nedeogled.
Uporabil vse zgoraj navedene programe pa ni efekta.
Pri dr UDF ga pokaže in izgine itd in kako ga potem popravit,če se vklaplja in izklaplja samodejno?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sedaj prinesel od sosed USB 8 GB , ne dela , ne zaznamuje v PC . Sedaj ga spravil v pogon , dela . Pa gor dal software za recovery .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
In še update recovery USB ključa :

Format po uspešnem update chipa USB - ja

Software za odpravit napake so : Dr. UFD , URescue , ChipGenius , Ameco , SK6211 PDT

Nazadnje urejeno: