mogoče ker nisi pred kontrolo naredil kaznivega dejanja, in mogoče ker se neb opiral aretaciji in take fore?Ne moreš Slovenije primerjat z Ameriko. Sej jaz mam tud tatuje, pa čudne avte pa piham na vsakem koraku. Meni tud to ni big deal.
Ni me pa še noben policaj ubil ker imam tatuje.
mogoče ker nisi pred kontrolo naredil kaznivega dejanja, in mogoče ker se neb opiral aretaciji in take fore?
Ker George Floyd se je anemogoče ker nisi pred kontrolo naredil kaznivega dejanja, in mogoče ker se neb opiral aretaciji in take fore?
ja res, cist je zabluzena tema.
Ker George Floyd se je ane
Žal smo morali razčistoti nekatere vzporedne stvari....če ne bi dobil "bogi bogi bogi" greznico..Samo stoparico je bilo treba vklopit, pa smo v 12h dobili klasicno Alter greznico. Tema je postala kombinacija tweetov iz deklarativno fasisticnih strani in prerekanja o #Gipsyslifematter...
glje ne vem, videl sem samo del posnetka kjer mu tiši koleno. Zdaj ce so možakarja za dobro jutro zmetali po tleh, brez osnovnega razloga in po njem skakali, potem je to velik problem , tudi sistemski in potem nadalje sodnije da te policaje strpajo v zapor. To se verjento vsi strinjajo ali?Ker George Floyd se je ane
Je pa vseeno zanimivo, da (vsaj ni videt iz posnetka) da tudi mimoidoči (raje snemajo) noben ne sikne kaj policajem, da naj tam nehajo skakat po možakarju. ... Pač ignorantska družba.. zato pa je tako.