Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes šetam po evroparku, pa zavijem z sten tajm, da malo počekiram če majo kako novo športko za freetime,
pa s prodajalko malo poberkujeva, pa me primer za roko; kaj pa mate vi za eno urco, pa tako 5 sekund gleda vanjo; "ne poznam",
sem samo odvrnil "eh stara ura na navijanje"
Nebi kupil ure od nje pa če mi da 50% off.
Kaj pa hodiš v StenTime... tam nimajo blage veze... te idi raje v Slowatch... vsaj nekaj osnov vejo, pa še prodajalke boljše zgledajo
Je že mislil, da ko bo vidla uro, da bo padla vznak z nogami pokonc in
narazen .
Niti najmanj. Ampak to mi je isto kot da pridem v avtohišo, pa mi hoče prodat seata a ne pozna mojega modela audija. Enak primer.
Kaj mi če o seatu povedat in ga predstavit če ne pozna osnov kot so modeli.
Da mam jaz urarno, prvo kot prvo mi not dela ded ne baba, če pa že baba pa more tako ded vedet o urah izredno dosti,
ob vsakem modelu predstavit zgodovino, zakaj so ure ble delane na začetku, čisto vsaka znamka ma svojo neko zgodovino,
ki je pač več ali manj zanimiva. In pa da pozna vsak model na polici, sploh "taprave" da ve o rezervah, materialih VSE.
Pa tut če ne prodaja, more vsaj na ime poznat Alain Silberstein, A Lange Sohne, Baume & Mercier, Jaeger-leCoultre, da sploh ne govorim o IWC, Zenith, Patek... Ker dejstvo je da model ki uleti v store z 10k+ uro, si bo eno lepo 500€ urco kupil že na podlagi
dobre predstavitve in atraktivnega modela, ker ura za "nedeljski fucbal" se vedno rabi. Tut če mas 2 bos tretjo kupil. Je pa res
da če je najdražji model ki ga imaš 2 jurja, modela z patekom itak nebo blizu. Če pa že, pa nimas sans da kaj prodaš. Če pa že,
jo bo pa kupil kot sem rekel zaradi lapanja in atraktivne prodajalke.
Jaz sicer nemorem, ampak vem da bi kak atraktiven 300€ model takoj kupil, če bi mi to predstavljalo 5% plače,...