Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Paneraika je res lepoticka, nekoc, ko bo vec denarja.

Kam spadajo Movado ure? Je se kaj podobnega kot so Monaco Tag?

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Ja, Movado ni omembe vreden.

Tag, sicer pod Omego, Breitlingom,... je pa vstopnica v svet pravih ur. Njihova serija F1 ( sicer grda ko satan ) je že tam od 700 evrov naprej.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
meni pa te ure niso všeč...tile "metal" paščki, pa miljon števcov, pa številk...

klasika uber alles.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
meni pa te ure niso všeč...tile "metal" paščki, pa miljon števcov, pa številk...

Res je, enim so vsec, drugim ne... vsak ima svoj okus.
Meni je recimo tale nov model Carrere ful vsec in bo moj v roku enega meseca...
729847-3023879513_2fd66303b1_o.jpg

Priponke

• 729847-3023879513_2fd66303b1_o.jpg
    729847-3023879513_2fd66303b1_o.jpg
    116,1 KB · Ogledi: 292

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Tole niti ni slabo, pašček naredi svoje...kak kromiran pas pa bi že zadevo uničil..

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tole niti ni slabo, pašček naredi svoje...kak kromiran pas pa bi že zadevo uničil..

Tu je recimo črna, s kovinskim pasom. Ni mi tako slaba, čeprav bom zagotovo vzel belo s črnim usnjenim - se mi zdi da ima nek kontrast in je zelo všečna
wink-1.gif

CV2A10.BA0796.jpg

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Zanimivo kako pred nekaj leti, ko sem sam vzdihoval za Panerai uro praktično nihče ni imel pojma o njih. V zadnjih nekaj letih je ta znamka doživela pravi bum v popularnosti.
Za tiste, ki ne vejo, Panerai ima izjemno bazo "oboževalcev" in zbirateljev, hkrati pa so ti ljudje tudi izredno povezani med sabo. Spletna stran, kjer je odličen forum z ogromno fotkami, zraven pa še teče prodaja rabljenih Panerajk in dodatne opreme: PANERISTI

Pa še moj skromni model:
P1020331.jpg

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Tu je recimo črna, s kovinskim pasom. Ni mi tako slaba, čeprav bom zagotovo vzel belo s črnim usnjenim - se mi zdi da ima nek kontrast in je zelo všečna
wink-1.gif

CV2A10.BA0796.jpg

Od predzadnjega modela je sicer le 2mm večja, a izgleda več. Je kar všečna, le cifre za moj okus preveč izstopajo. Tej uri se lepo poda tudi kavčuk, jaz sem vzel oba (kavčuk in kovinskega), tako da jih mal menjam in imam potem kao dve uri
wink-1.gif
. Pozimi se kavčuk bolje nosi ker ni tako hladen in še izredno lepo diši (žal le pol leta). Lokalni urar mi pasov noče menjat, SloWatch pa to naredi mimogrede in zastonj.

Je pa dodaten pas grdo drag. Za kavčuk sem dal 220€
tongue-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Zakaj pa si potem kupil, če si mnenja da cifre preveč izstopajo? No, jaz bom verjetno vzel belo s črnim usnjenim pasom, kavčuk mi ni všeč. Mogoče, če se bom odločil za kovinskega, bom zraven dokupil še usnjenega. Vse je še v "luftu"
smile-1.gif

LP

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Še danes rasa ne pozna paneraja, je pa tolko lepše slišat od koga (redko) "Lepa panerajka, kater letnik?"

Mam kolege z omegami, roleksi, ene 5 brajtlingov in vsaj 2x tolko tagov, pa od teh nevem če 2 poznata panerajke.
Sploh ne razlagam zgodovine med 1938 in 1993, recimo kdo od holivudarjev jo je nosil in jo še nosi,...

Danes šetam po evroparku, pa zavijem z sten tajm, da malo počekiram če majo kako novo športko za freetime,
pa s prodajalko malo poberkujeva, pa me primer za roko; kaj pa mate vi za eno urco, pa tako 5 sekund gleda vanjo; "ne poznam",
sem samo odvrnil "eh stara ura na navijanje"
rolleyes-1.gif

Nebi kupil ure od nje pa če mi da 50% off.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Zakaj pa si potem kupil, če si mnenja da cifre preveč izstopajo? No, jaz bom verjetno vzel belo s črnim usnjenim pasom, kavčuk mi ni všeč. Mogoče, če se bom odločil za kovinskega, bom zraven dokupil še usnjenega. Vse je še v "luftu"
smile-1.gif

LP

Mam predzadnji model. Sem že limal slike gor...

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes šetam po evroparku, pa zavijem z sten tajm, da malo počekiram če majo kako novo športko za freetime,
pa s prodajalko malo poberkujeva, pa me primer za roko; kaj pa mate vi za eno urco, pa tako 5 sekund gleda vanjo; "ne poznam",
sem samo odvrnil "eh stara ura na navijanje"
rolleyes-1.gif

Nebi kupil ure od nje pa če mi da 50% off.

Kaj pa hodiš v StenTime... tam nimajo blage veze... te idi raje v Slowatch... vsaj nekaj osnov vejo, pa še prodajalke boljše zgledajo
grims-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
smile-1.gif

LP

Mam predzadnji model. Sem že limal slike gor...

Aja, nisem vedel... super, tudi meni je tachy model vsec.
Lani sem razmisljal o tem, ko sem pa videl novega (sploh to da je +2mm širši) pa sem se odločil za slednjega...

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.