Ni problema glede kopij. Novi Orienti se ne kupujejo v Sloveniji, ker imajo previsoke cene, tako, da preveri ceno v Nemčiji in jo primerjaj z rabljeno.Gre se za uro Orient.
Tissot PRC-200 je recimo ena taka, ki je "poceni", pa vseeno precej kopirana.Ure za 500 eur v trgovini se ne kopira. Res je sicer, da kakšen model še najdeš kot kopijo, še celo Casio za 50 eur ni imun proti kopijam, ampak tu gre za zelo znane modele, ki se prodajajo v milijonih.
Torej katera ura je?
Rabim malce pomoci.. ocetu bi za rojstni dan kupil uro, ker potrebuje novo.
Ker sam prisegam na avtomate sem seveda gledal avtomata, ampak me skrbi, da se mu ne bo dalo ukvarjati z njo in jo regulirati. Sicer uro nosi vsak dan, tako, da rezerva ni problem, samo ce bo 15s na dan falila ne vem, ce se bo vsak teden ukvarjal s tem. Kaj od quartza je ok kvaliteta, pa normalna cena? Gledal sem Seiko Presage SARY055, kje bi nasel kaj podobnega kvarcnega pa sploh ne vem. Ima kdo kak predlog, nekaj v tem stilu, kot omenjeni seiko? Hvala!
Nekaj takega. Cena OK, eco drive napaja svetloba, točna. Se ne rabiš več ukvarjat z ničemer kot nastavit vsake pol leta ob preskoku ure.Rabim malce pomoci.. ocetu bi za rojstni dan kupil uro, ker potrebuje novo.
Ker sam prisegam na avtomate sem seveda gledal avtomata, ampak me skrbi, da se mu ne bo dalo ukvarjati z njo in jo regulirati. Sicer uro nosi vsak dan, tako, da rezerva ni problem, samo ce bo 15s na dan falila ne vem, ce se bo vsak teden ukvarjal s tem. Kaj od quartza je ok kvaliteta, pa normalna cena? Gledal sem Seiko Presage SARY055, kje bi nasel kaj podobnega kvarcnega pa sploh ne vem. Ima kdo kak predlog, nekaj v tem stilu, kot omenjeni seiko? Hvala!
Tale edifice je cisto prevec vesoljski.. iscem nekaj v stilu omenjenega seika.
Citizen ima ene 2 modela, ki bi prisla v postev, pa tale eco drive izgleda ok?
Sicer pa Tissot bi se raje, omenjeni model zgoraj mi je sicer ok, ampak bi belo stevilcnico in srebrne indice in kazalce (omenjena zgoraj ima rose gold).
Oce pa se sicer bliza 60. letu.
Hvala vsem!
edit: aja, pa kovinski pascek.
Stran je tretirana kot sivi trg. Sem že naročil 2-3 leta nazaj in dobil nekega Seika res noro ugodno. Upoštevaj, da je tukaj še carina + ddv.Ima kdo izkusnje s spodnjo stranjo? Ure mi delujejo kr obcutno ceneje
Buy Watch Online, Seiko Watches Casio Citizen Watch Mens Chronograph Automatic & Ladies Watches
Creation watches is online mega store for discount wrist watches offering LOWEST price guarantee, Free Shipping & warranty worldwide. Find wide variety of brand name watches for Men & women online. Brand's Seiko watches, Casio watches, Citizen watches, Tissot Watches & Morewww.creationwatches.com
Stran je tretirana kot sivi trg. Sem že naročil 2-3 leta nazaj in dobil nekega Seika res noro ugodno. Upoštevaj, da je tukaj še carina + ddv.