Uporabnost žensk v dandanašnjem modernem času

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz....

evo ljudje vzela sem si čas in prebrala to jaro kačo.

da so ženske take in take pa moški drugačni, je v primarnem primeru kriva vzgoja. če moški ne ve kje je koš za umazano perilo pa cunje ležijo po tleh, verjetno že od malih nog ni rabil metat svoje umazane cotetja kamor bi moral. dekle ki pri svoji 20-25 ih, ki ne ve skuhat približno neko ok kosilo, najbrž doma tudi ni rabila nikoli kuhat in so vse naredili namesto nje.
ne bom zdaj razpredala na dolgo in široko, ampak, ja, tudi meni grejo na organ, ki ga nimam, ženske, ki so v razmerju imajo po možnosti doma otroka, one pa lepo po šihtu v šopping pa h kozmetičarki, frizerki....itd. froc pa naj kar sam sebe vzgaja....ali pa moški, ki namesto, da po šihtu pridejo domov, grejo raje za 2-3 ure na pir, ali pa k svoji mamici štemplat.

obstajamo različni ljudje, tako, da se mi eno posploševanje zdi neumestno.
v razmerju bi moglo iti nekako takole: koliko daješ toliko sprejemaš, morajo se sklepati kompromisi, mora biti neko spoštovanje. ja, tudi familija in kariera se dasta furat, le, da moraš meti malo v glavi razpucano, kaj ti je važno oz. bolj pomembno. se pravi ne moreš iti preko trupel.

recimo jaz ne razumem bivše sošolke, ki pri svojih 32-ih še kao ni pripravljena imeti otroka, ki pa bi ga načeloma rada imela, ker je baje še prekmalu. s tipom je v razmerju že 7 let.
spet druga zgodba, kolegica in njen sta skupa že 11 let, si pa že 3 leta urejata stanovanje, ampak on še ni in ni pripravljen pri 33-ih na skupno življenje z njo, ker baje še nimata v stanovanju garderobne omare....ja šur
stupid-1.gif
. tip živi še pri mamici ki ga razvaja spredaj in zadaj in se ni pripravljen odreči temu udobju.

tako da ima svega in svačega. recimo jaz kuham že od 6. razreda, pospravljam tudi že od takrat, če ne že od prej. zdaj imam partnerja in 2 otroka pa dobro službo, pa se kljub občasnim nesoglasjem, ki itaq pridejo v sakem razmerju na dan, imava lepo.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
recimo jaz ne razumem bivše sošolke, ki pri svojih 32-ih še kao ni pripravljena imeti otroka, ki pa bi ga načeloma rada imela, ker je baje še prekmalu. s tipom je v razmerju že 7 let.
spet druga zgodba, kolegica in njen sta skupa že 11 let, si pa že 3 leta urejata stanovanje, ampak on še ni in ni pripravljen pri 33-ih na skupno življenje z njo, ker baje še nimata v stanovanju garderobne omare....ja šur
stupid-1.gif
. tip živi še pri mamici ki ga razvaja spredaj in zadaj in se ni pripravljen odreči temu udobju.

hysterical-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
...

recimo jaz kuham že od 6. razreda, pospravljam tudi že od takrat, če ne že od prej. zdaj imam partnerja in 2 otroka pa dobro službo, pa se kljub občasnim nesoglasjem, ki itaq pridejo v sakem razmerju na dan, imava lepo.

Koliko sem se zmotil, če rečem da je takih ljudi morda (kvečjemu) okoli 10 %? Vse ostale pa si tudi zelo dobro opisala.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ynos je bil kdaj na mitingu? Kje pa ? Pa hmmm, pol hočte rečt, da tudi nekaj moderatorjev ni normalnih ter kar nekaj alterjevcev... Jaz predlagam, da drugič tisti, ki zj mislte, da na mitinge hodjo samo nenormalni uporabniki, pridete še vi, pa se boste mel vsaj v živo priliko pogovort z osebo, ko vas jebe v glavo. Čebelca Maja si bo pa lahko najdla kakega drugega zajca kot Gorenca-mogoče Dolenca
evil.gif
)...

Lp

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hysterical-1.gif

zdej nevem a ste se letos menil za meeting al lani okoli NY. skratka nakladu je da pride, in potem sta se z grisbi smejala vam revčkom k ste mislil da res pride
rolleyes-1.gif

in prov smešno je to z njune strani, da se delata norca iz nas ki se dobimo na pikniku, ko pa se sama dva dobivata s folkom prek tega foruma
hysterical-1.gif

how stupid is that
bonk.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
In ti bi rada kaj, da ob vstopu v diskaca naredi dvojnosalto prefuka umes enga tipcka k se dela full frajercka vmes tebi se ljubcka poslje, si popravi cupco, in pristane nazaj na tla z takim pristankom da se gimnasticari skrijejo.

Vidis to tvoje razmisljanje je odraz nasega casa danes. Vse hocete samo izstopati, vase razmisljanje je napacno.
Ves obstaja tudi tak folk, ki pride v diskaca z namenom da se zabava, ne pa da folira. Pridejo na pijaco v lokal ker jim pase muzika ambient ipd....
Pa btw, zakaj bi moral vedno tipi pristopit k zenski, zakaj moramo vedno mi delati budalo iz sebe. ...

si si že san odgovoru. ženske privlači moč in ko greš ti do nje, to pomeni da je ona tista ki bo rekla ja ali pa odjebi. tko ostane njen ego nedotaknjen. ko bi bla pa ona tista ki tvega, bi biu pa ego preklet prizadet, če bi ji tip reku ne.

ampak spet tega nobena ne bo priznala in se bodo zgovarjale da more tip pristopit, al pa da so one prve "poslale signal", da smo tipi zajci...

Da nauta tople vode odkrila....jaz pristopim prva (to sem že zdavnaj povedala)...samo včasih je kriza, ker se nočem nobenmu vsiljevat pa pol raje ne naredim nič, ne pa zato ker bi bila zajc, mogoče ne dobim taprave vibracije in potem ni nič od tega, odvisno kako se tip odzove, ne morš kr neki na silo ane.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
@CebelicaMaja: Normalne tipe lahko spoznas naprimer na kakem Alter meetingu
smile-1.gif

Filter varjanta: da gres v soboto zgodaj zjutraj po nakupih. Tisti, si so ga hudo zurali v petek se spijo
smile-1.gif

ipd...

Ja valda, že tlele sam kritizirate, da pridem na meeting bo pa sploh poplava kritik, ne hvala in močno dvomim, da ste normalni (če se z enim zmenim pa pride 2h prej pa sedi notr jaz pridem ob uri pa zuni čakam wtf mislim kej tazga se še ni zgodilo, drug obljublja, da bo pršu na kofe, tretji sam PMje pošilja pa nič od nič - a je to normalen?)

Filter: Hmmm a v soboto zjutri kulski tipi nakupujejo? Ma vstanem tud ob 5h zjutri, če je to res!

majč

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
hysterical-1.gif

Majč ti si zakon,če te ne bi zajci razpizdli te ne bi blo fajn brat
zmaga.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
@CebelicaMaja: Normalne tipe lahko spoznas naprimer na kakem Alter meetingu
smile-1.gif

Filter varjanta: da gres v soboto zgodaj zjutraj po nakupih. Tisti, si so ga hudo zurali v petek se spijo
smile-1.gif

ipd...

Ja valda, že tlele sam kritizirate, da pridem na meeting bo pa sploh poplava kritik, ne hvala in močno dvomim, da ste normalni (če se z enim zmenim pa pride 2h prej pa sedi notr jaz pridem ob uri pa zuni čakam wtf mislim kej tazga se še ni zgodilo, drug obljublja, da bo pršu na kofe, tretji sam PMje pošilja pa nič od nič - a je to normalen?)

Filter: Hmmm a v soboto zjutri kulski tipi nakupujejo? Ma vstanem tud ob 5h zjutri, če je to res!

majč

priden.gif
sej bo...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
hysterical-1.gif

zdej nevem a ste se letos menil za meeting al lani okoli NY. skratka nakladu je da pride, in potem sta se z grisbi smejala vam revčkom k ste mislil da res pride
rolleyes-1.gif

in prov smešno je to z njune strani, da se delata norca iz nas ki se dobimo na pikniku, ko pa se sama dva dobivata s folkom prek tega foruma
hysterical-1.gif

how stupid is that
bonk.gif

13.gif

How stupid is that, da ti pišeš take bedarije?

1. par dni me ni bilo v LJ, tako da nisem na tekočem kaj se je dogajalo, in si lahko prepričan, da mu nisem rekla, da naj zbriše kak post
2. okoli NL midva sploh nisva bila v stiku, tako da nimam pojma od kje tebi take informacije
stupid-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.460
10.693
113
naj imajo kako pač hočejo. Jaz tudi poznam ene par podobnih primerov. Mozno da zenska enostavno misli da ni pravi, in caka nakaj drugega. Jaz sem na to prvo pomislil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.460
10.693
113
marsikaj ni prav.... sicer pa ce je tipu dovolj da pac dobi kao dober reden sex in mu je to dovolj, pa da mu pogojno pere, pol pa je tak uredu.Itak menda morjo mal pomislit da mogoce pa kaj ne stima... hehe in premlevajo scenarije.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
če bi bila jaz tip, mi za zvezo ne bil bil zadosten samo sex....no pa tudi zdaj mi ne bi zadostoval samo sex, če se gre le za to, ne rabiš partnerja/moža/ženo, saj če rabiš zadovoljevat le telesne potrebe....saj veš, da se tega najde še in još