Uporabni programi za Android + opis + slike

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Pozdravljeni!
Mene zanima, kje lahko vidim kakšen CyanogenMOd imam na telefonu ARC S? Ali se lahko spreminja in izgubiš garancijo (Mobitel)?
Zanima me zaradi tega, ker se mi zelo počasi odziva - imam ICS 4.0., ali je to zaradi premajhnega Ram-a, ali procesorja? Ali bi moral zamenjati samo touchwizard?
Hvala za odgovor.
Jože

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
42
Ljubljana
Če nisi nič flashal in nalagal custom romov imaš verjetno stock Android ICS 4.0.X od Sony-ja. Katera verzija je pogledaš pod Nastavitve->O telefonu(čisto na dnu!)

Počasi pa dela, ker je od Sony-ja stock bolj slabo optimiziran. Meni je tudi štekalo za popizdit po nadgradnji na 4.0. Je pa tudi res, da je ICS pač toliko bolj strojno požrešen...

Jaz imam trenutno naložen Cyanogen 9.0 (načeloma za Arc, ampak vseeno dela na Arc S) in dela bolj tekoče...še vedno pa je zaznati občasno zatikanje...

Kako naložiš Cyanogen na svoj Arc imaš pa navodila spodaj...
http://wiki.cyanogenmod.org/wiki/Sony_Ericsson_Xperia_Arc:_Full_Update_Guide

In Ja, pa pa garancija po Flashanju
wink-1.gif

LP

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Pozdrav,
Iščem pa iščem pa ne najdem
uf-1.gif
)
Na stari nokiji se je pri lastnostih sporočila take zadeve videlo na s3 pa ne
frown-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.554
299
83
Citat:
Uporabnik iskalecxx pravi:
Pozdrav,
uf-1.gif
)
frown-1.gif

Itak da je če je to kar misliš...

Greš v sporočila in v sporočilo ki si se dopisoval in klikni ( na oblaček ki si ti poslal sporočilo ) na eno od sporočil par sekund zadrži in se ti prikaže možnosti sporočila in izberi spodaj Prikaži podrobnosti sporočila..

Nazadnje urejeno:

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Pozdrav,
uf-1.gif
)
frown-1.gif

Itak da je če je to kar misliš...

Greš v sporočila in v sporočilo ki si se dopisoval in klikni ( na oblaček ki si ti poslal sporočilo ) na eno od sporočil par sekund zadrži in se ti prikaže možnosti sporočila in izberi spodaj Prikaži podrobnosti sporočila..

to že znam
cheer.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Pozdrav,
uf-1.gif
)
frown-1.gif

Takega programa za Android žal (še?) nisem našel.

In tolaži se s tem, da četudi imel pravega S3 (in ne kitajske kopije), tega podatka prav tako ne bi videl
smile-1.gif

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Za SMSje uporabljam Handcent SMS in ko pritisnem in držim na sporočilo, vidim pod properties tudi to.

nope - pri meni prikaže enako kot pri tovarniškem . ni podatka o času pošiljanja samo čas prejema
frown-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Iščem app za oddajat sliko iz androida na PC.Pomeni, da lahko upravljam telefon z miško in tipkovnico.Soti pocket controler, katerega sem uporabljal že davno nazaj, šele pride na androida...