Na temo
Ne trudi se z razumevanjem..ni vsak za vse.Nekam veliko memejev in glupih zlimank procesiras zadnje dni. To ste na levi napraskal se zadnje cekine...pa kupili nek 5e app za delanje sllkic?
Na temo
Ne trudi se z razumevanjem..ni vsak za vse.Nekam veliko memejev in glupih zlimank procesiras zadnje dni. To ste na levi napraskal se zadnje cekine...pa kupili nek 5e app za delanje sllkic?

itak da bomo zaSkor zmanjkalo papirja za naštevanko oseb, ki sploh niso člani sveta za gospodarstvo...higiena na nivoju.
Kaj je to sranje, ki ga objavlja ekspert Lotrič? Socializem za bogate, ostalim pa kapitalizem?
A lahko Blažu Brodnjaku nekdo sporoči, da ne podpira strateškega sveta...Aja, njemu dol visi za kapico. On ni kr nek meneđer, ki bi se ga kapica dotaknila...plače vodilnih inženerjev in stručkotov pa so krepko pod 7500, za razliko od moneyžerjev...tko da je jasno zakaj je Lotrič tako precizno odmeril, kot mesar.
Glasovali boste z zaveZAnimi očmi.
Poglej priponko 107831
Zdaj so dve možnosti-imaš plačo nad 7,5 kilo, ali pa si neumen...mislim, da ni dileme.itak da bomo za
Samo res, ej. Kakšne težave imate desno usmerjeni forumaši s preprostim vprašanjem, koliko te stane l nafte, ki ga tankaš v traktor. Cel kup filozofiranja in nobenega odgovora. Glej jaz ti z veseljem povem, da tankam 1.519€ za liter 95.
Spet filozofiraš? Odgovori na preprosto vprašanje in stvar bo končana. Vse ostalo je brezpredmetno.A ti še zmeraj živiš v prepričanju, da v državi obstaja za kmete posebna nafta, katere cena ni nikjer objavljena? Zanimivo to.
Odgovor Daniel, odgovor.Ti si začel s filozofiranjem okrog nafte. Lenoba nekaterih tukaj je res impresivna.
Jaz ga hočem slišat od tebe. Jaz sem ti svojega povedal.Je javno objavljen, tudi za lene ljudi.
Kakšno podjebavanje? Hočemo samo znesek za koliko tankaš. Kje je tu problem? Zakaj bi iskal po spletu, če imaš ti informacijo iz prve roke?Kaj ti hočeš v resnici nikogar tukaj ne briga kaj dosti.
Včeraj smo cel dan silirali, še danes sem utrujen in me podjebavanje enega prepotentneža, ki si lahko informacije poišče na spletu, ne gane kaj dosti.