Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem več ko leto od zadnga formata (ki se je moral zgoditi zarad mojih lastnih bedarij) za fw od routerja in dela vse ok. sploh ni panike. če pa pogledam na router-jev log file je pa prav neverjetno kulk vsiljivcev se obrani!
Enako kot 2 posta nad mano. Router in avast.
Na prenosniku pa samo router. Če po pameti klikaš ne rabiš nobenega antivirusnega. Problem pa je če nisi edini ki uporablja tvoj računalnik. Tako kot pri meni naprimer, samo za 5 min sem spustil ženo na računalnik, se je že vse odpiralo samo od sebe.
No ja tale Vista ma kr neki svojga sr**** tko da mam zravn sam Nod 32, ki ga uporablam že lep cajt pa nikol meu problemov z njim. Drgač pa nism meu nikol kakih večjih problemov.
Na glavnem računalniku uporabljam amisov varnostni sitem (F-secure secuirity suite al nekaj takega), na ostalih pa kar AVG free in vgrajeni firewall. Vklopljen pa imam tudi firewall od routerja ki dela ok.
Požarni zid na ruterju. Na Wintendo mašinah še antivirus, ki zeliminira 2 GHz iz procesorja (verjetno so zato začeli delat dual core procesorje, eden itak odpade na antivirus).
Še dobro da doma največ uporabljam Jabolčne zadeve.
Ne vem od kje vam ideja, da je firewall lahko nadomestek antivirusu. Za zdrav računalnik je potrebno imeti:
- antivirus
- firewall
- antispyware
- ščepec zdrave pameti, da ne klikneš na vsako neumnost
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.