Jaz imam Harmony 700 in dela odlično oziroma je to kar sem iskal.Kupil sem ga za 50eur ko je imel Logitech neko akcijo, sicer je več.
Ima barvni displej, do (mislim da) 8 naprav, polnjivo baterijo, lepo paše v roko itd... Z njim upravljam TV, HiFi, DVD-R, WDTV in preko CEC tudi PS3. Največja dodana vrednost so seveda "activity-i", kjer lahko brez kakšnega prestavljanja med napravami hkrati upravljaš več naprav. Recimo v Načinu "Movie HiFi", mi smerne tipke upravljajo WDTV, volume upravlja glasnost na Hifi-ju, option in ostala šara pa upravlja TV. Če želiš recimo gledat nekaj na DVD-R-u, pritisneš tipko aktivnosti "DVD-R" (nazive določiš sam), in ti daljinec sam preklopi sliko na tv-ju na hdmi od DVD-Ra, Hifi preklopi na svoj vhod od DVD-R-a, ugasne WDTV in prižge DVD-R.
Nastavljanje je preko računalnika in je res enostavno, vsaj za osnovne stvari. Označiš katero opremo imaš in program ti zneta naloži ustrezne nastavitve.
650 je podoben, le da nima rechargeable baterije, 600 pa nima bravnega displeja. Nižje sta še 300 in 350, ki pa sta brez dsipleja, kar odsvetujem, saj pride res prav.
Hujši je seveda ONE, a je bil (vsaj v mojem primeru) skoraj 2x dražji.