Union Olimpija 2009/10

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
ksz

Zdaj je kar naenkrat Ilijevski največji drekač... vsakič posebaj me športni strokovnjaki presenečate z ugotovitvami
bonk.gif

Ilievski je super igralec, nihče ne omenja tvojih pojmov g. Vilfan (pomoje .. hehe). Je sposoben, dober igralec, predvsem garač v obrambi, dober asistent, nosilec igre, AMPAK to sezono je z izjemo parih dobrih iger pokazal premalo. Sorry ampak taka je resnica. Če ima Šarmadini boljši odstotek zadetih prostih metov kot center. Met Ilievskega je v zadnjem času padel pod nivo.. Olimpija zanj nima dobre zamenjava, Sallin je premlad, neizkušen, Perry ne razigrava dovolj pa američani niso vajeni igrati dobre trde obrambe.
Mislim da bi Lakovič naredil več, čeprov je mel nekaj sumljivih za reprezentanco, perfect itak ne more bit nihče razen Kevin Durant na SP
smile-1.gif

itak ma vsak svoje mnenje.. in vsak vid iz svoje strani.. drgač pa teb v vednost: za Olimpijo navijam že celo življenje in sem povezan s klubom bolj kokr misliš
wink-1.gif
in potem menjaš šport..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pa kolk si star ti?
crazy1.gif

1. Nimaš čist nobene osnove da govoriš kdaj pa za koga sem jst navijal.
2. Kolk časa kdo navija nima nobene veze z mojim komentarjem.
3. Po tvoji teoriji je prvi organizator pokazal premalo in je zato moštvo prišlo do uvrstitve v top 16

Pač je imel slabo tekmo, vsak jo ima. Samo valda je treba takoj po neuspehu fantazirat o menjavah pa pljuvat po igralcih, k so bli največje legende 2 mesca nazaj. Peezda... tok tipično slovensko, da kr boli.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ma sej....pocakte, k bo prvi poraz za 15,20 pik, bo pol folka pluval po Olimpiji.

Ce bo zanic igra, vsekakor. "Spljuval" (torej pokritiziral tisto, za kar mislim, da je bilo slabo) sem tudi igro proti CSKAju v Moskvi in zadnjic proti Romi, pa ni bilo nikjer -15..20 pik, slednje je bila celo zmaga. Ce si zasluzijo pohvale za dobro igro, si menda tudi grajo za slabo ?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Sami strategi in trenerji. Vsi ste smešni, sedaj navijate ko jim gre predtem pa prazna dvorana. Isti kot srbi, prej niso mel pojma o tenisu, zdej pa ko je Nole osvojil pa kot da so dosegli vse na svetu.
Se pa strinjam da je Ilievski preplačan igralec.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ze celih pet let torej navijas za Olimpijo ? Svaka cast
zmaga.gif

lahko da ti več, jaz imam sezonske že od leta 1994/1995. Osebno poznam igralce, kritiziral ne bi več ampak takšno je stanje.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
kok si ti smešn
bonk.gif
zato pa napišem to kar napišem..
met: Jagodnik čez 50%, Ožbolt 39,3%
Branilci šepajo, tudi Zdovc je zameril klubu ker niso pripeljali še enega igralca. A ti sploh spremljaš razmere al si kravatar k se pride na tekmo pokazat?!
bonk.gif

ampak itak me za posameznike ne zanima, ker gledam OLIMPIJO kot celoto!! dosegl so veliko, upam da danes pade Maccabi!!

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Dons pa dvomim....uni so prehitri, zadevajo, obrambo majo hudo....nasi? hm...let me rethink.....we need a miracle!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Upam da UO uspe isto kot proti Barci: da bojo nadoknadli to razliko

Druga četrtina je bila malo boljša, samo 4 pike razlike.

samo dodatne +4 pike...

če to nadoknadijo in dobijo, grem jutr kupit sezonsko za ligo NLB