Union Olimpija 2009/10

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem bil ziher, da bojo pod koš in vsaj na osebno napako. :S

Sej logično bi bilo, če imaš cel napad
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Gregory je imel premalo časa, ker je spet ilievski drkal to žogo....

Ampak res, zadnje tekme igra zetek totalno pod nivojem, posiljuje na polno in misli da je car....

Vseeno pa ČESTITKE za borbo in švicanje barcelone!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma ne, saj ideja ni bila tako napačna, itak hoče čim manj časa na uri, ampak gregory mora v taki situaciji potem izsilit favl ne pa da šutira skoraj iz trojke

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Gregory je imel premalo časa, ker je spet ilievski drkal to žogo....

Ampak res, zadnje tekme igra zetek totalno pod nivojem, posiljuje na polno in misli da je car....

Vseeno pa ČESTITKE za borbo in švicanje barcelone!

ja to tud ni res... ilievski je držal žogo točno tako dolgo, da se mu je gregory odkril, ko je pritekel iz rakete je žogo tudi takoj dobil...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Zajebal so predzadni napad in ne zadni. Gregory je zajebu celo tekmo. Sej so se trudil samo Ožbolt pa Ilievski sta bla tok zanič.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz..

škoda.rajši bi videl da zgubijo za 20 kot za piko.ne vem pa kaj je bilo gregoryju da je metal.dobil je žogo za to da bi šel na koš oz OS.če bi se zmenili za met bi metal kdorkoli od ostalih 4 na parketu,je pa bilo lepo slišat in videti polne stožice.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
biti pamet pred tvjem je komot.folk je navijal.bil sem na vseh tekmah do sedaj pa takega navijanja kot danes ni bilo.je pa res da ni bilo konstantno čez celo tekmo kar je skoraj nemogoče

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
bil bil, skoz drl in skakal....itd.....

jah gloryhunterji večina, edino na koncu smo stali vsi, tako bi moral celo tekmo....

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jah tudi jaz rajši stojim celot ekmo samo kaj ko pa za teboj potem nihče ne vidi.pač to je klasika ljubljane.tako je bilo že v tivoliju.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
zjebale so nal 3 osebne zapored, od tega še ena nešportna
ampak prit iz minus 13 je pa vredno spoštovanja, čeprav na koncu nismo zmagal.
Jst sm brez glasu, sem ga pustil v stožcah
Bolhar je najslabši komentator ever

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bil bil, skoz drl in skakal....itd.....

jah gloryhunterji večina, edino na koncu smo stali vsi, tako bi moral celo tekmo....

Jst sm celo tekmo stala, ostala brez glasu, preklela vse Špance...aaaa. Postarala sem se za 10 let od živcev.
cry12bpy.gif

Next...17.2
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tekma se je zlomila 2 min. pred koncem, ko so jim kot prvošolčkom ukradli žogo 2x zapored med našim napadom. Tako, da je šel igralec Barce 2x sam na polaganje, brez obrambe.
Potem so pa nardili še namerno osebno, da je imela Barca po prostem metu še žogo s strani.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
šmenta maxi25, drugič se moramo dobiti kaj
smile-1.gif

kje si bila? jaz sem bil gor, C18....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Strinjam se z nekaterimi tukaj, ki ne vedo, kaj Ilievski počne tukaj. Pa to je neverjetno, kako zanič igra. Ni ne meta, ne podaj, pa tudi asistence so bolj tako. Tudi Ožbolt mi deluje, kot da je zadrogiran, ampak še vedno mi je veliko bolj všeč kot zet. Ne vem tudi, kaj je Zdovc mislil narediti, ko je dal igrat Lorbka!? Res tudi, da je Pinkney slab, ampak malo večjo minutažo bi lahko vseeno dobil, saj lahko odloči tekmo.
Zadnjega napada pa res ne zastopim? Ilievski drka tisto žogo do konca, ko pa že zmanjkuje časa, jo porine kot vroč kostanj Gregory-ju, pa se znajdi! No, seveda je tudi on zaj..., ker ni šel v prodor in vsaj na osebno! Zakaj je treba čakati zadnje sekunde, če ostane nekaj časa, lahko kljub zgrešenemu metu še dobiš skok ali v končni fazi narediš osebno napako in imaš celo še en hiter napad...
V končni fazi pa je Olimpija zelo pozitivno presenetila, le tako naprej, saj bo!!!
P.S.: Vedno, ko pa pokaže v kameri folk, ki je v dvorani, pa sem besen in se sprašujem, kdo hudiča je ta folk in kako je prišel do kart!!! Vse neke p.ičke, ki sploh ne vedo, za kaj se gre, grickajo kokice in skočijo v luft vsakiš, ko se kdo zraven njih zadere...
uf-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jebeni Navarro je moral ravno proti nam odigrati tekmo sezone. S tistimi prodori in meti čez centra ubijajo nasprotno ekipo. Pa tri zaporedne trice...