Union Olimpija 2009/10

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Potem pa dodaj kako nulo poleg oz. se spomni kako je tivoli bil še lani napol prazen,samo tisti se najdejo tukaj "v dobrem in slabem" in takih res ni prav veliko. Gloryhunterji so trenutno v večini, jebiga. Karte pa je treba talat sponzorjem, morda še kak krvavo potreben dinarček primaknejo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Rekli so, da je slo 3000 kart sponzorjem, torej 1/4 dvorane. No ja, najbrz je to kaplja v morje napram denarju, ki ga sponzorji placajo, me pa zanima ali bodo potem res zasedli tistih 3000 sedezev (cetudi samo z japiji in barbikami, ki so prisli z mularijo na kokice).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
3000 kart po 10-15€ komad x 3 tekme = 90k-135k€

sponzorji definitivno plačajo več cekinov kot to, in je popolnoma vseeno kdo na tistih stolih sedi, samo da je nekdo

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zalostno bi bilo, ce bi bila dvorana delno prazna. Kar se tice tega, da so te karte precej "preplacali", je pa jasno.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Rekli so, da je slo 3000 kart sponzorjem, torej 1/4 dvorane. No ja, najbrz je to kaplja v morje napram denarju, ki ga sponzorji placajo, me pa zanima ali bodo potem res zasedli tistih 3000 sedezev (cetudi samo z japiji in barbikami, ki so prisli z mularijo na kokice).

Bil sem na treh zadnjih tekmah evrolige in dvorana ni bila nabito polna. še vedno se najdejo prazni stoli. nekdo bi rad gledal in plačal za to, sponzorji pa ne pridejo.. čeprav vzdušje je pa fenomenalno.. komaj čakam nove tri tekme, važn da so vstopnice v roki
smile-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Kazen za preprodajalce kart na Bolhi.com. Tržna inšpekcija že ugotavlja kdo so. To bo še zanimiv, zdej se začne pravi črni trg

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Bil sem na treh zadnjih tekmah evrolige in dvorana ni bila nabito polna. še vedno se najdejo prazni stoli. nekdo bi rad gledal in plačal za to, sponzorji pa ne pridejo.. čeprav vzdušje je pa fenomenalno.. komaj čakam nove tri tekme, važn da so vstopnice v roki
smile-1.gif

vip sedeži so zasedeni cca 30%, ostalo prazno
confused-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
vem ja. Pisala sem za zadnje tekme uol v evroligi, ko je blo vse prazno pa predvidevam, da večino kart v tistem delu itak potalajo sponzorjem. :=)

lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Kazen za preprodajalce kart na Bolhi.com. Tržna inšpekcija že ugotavlja kdo so. To bo še zanimiv, zdej se začne pravi črni trg

Kaj bo pa trzna naredila, ce ne gre za podjetja ? Najbrz jih prodajajo posamezniki, res ne razumem kaj ima trzna tukaj sploh za poceti.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Služenja keša na črno ...

hysterical-1.gif
Si kdaj prodala kaj preko malih oglasov ?

@frikenej: kaksno delo na crno ? Najprej si nakladal nekaj o trzni, zdaj je ze delo na crno (cesar mimogrede ne pokriva trzna inspekcija). Koliko si ti pravzaprav star, 13 ?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
To ni moja pogruntavščina.
smirk-1.gif
V medijih je bilo, da bojo kaznovali posameznike za preprodajo kart po višjih cenazh zaradi omejevanja dela na črno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ko bodo kaznovali enega posameznika, ki (kot fizicna oseba) preko malih oglasov prodaja karto, dve ali tri (v glavnem ne kaksne nenormalno visoke stevilke, ampak toliko, kot je za fizicno osebo normalno) po kakrsnikoli ceni (zaradi mene lahko po 10x visji od navedene na karti) zaradi "omejevanja dela na crno", se oglasi pri meni, dobis za pivo
wink-1.gif

Tole me je spomnilo na lansko razprodajo prenosnikov Dell iz JU (od popisa nepremicnin), kateri so se potem takoj pojavili na Bolhi, seveda po visji ceni, kot je bila na razprodaji. Uganes koliko ljudi je bilo kaznovanih zaradi "dela na crno", ker so kupili in preprodali prenosnik ?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jutri sta obe tekmi istočasno

BARCA-MACCABI SPORTKLUB+
ROMA-UNION SPORTKLUB SLOVENIJA

Imam MULTICASTTV, je možna 2x naenkrat snemati? :p aja imam T2.