Da dobim kakšnega, ki mi bo prodal karte po 3x ceni!!!Citat:
Uporabnik Jado pravi:
konec, RAZPRODANO.
zdaj pa lepo 3x cene na BOLHI.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
To se eventimu zmeri dogaja, ni prvič in sm jezen, da ne naredijo nekaj, da bi se za tak naval normalno kupovalo, pa zarad mene stari sistem, v vrsto pa čakat pred okenčkom. Še zmeri bolj pravično, kot to, da lahko le redki srečneži preko neta kupijo 6 kart, delavci na pumpah, pa si jih nagrebejo kolikor želijo.
Seveda pripomorejo tu še sponzorji in povabljenci, ki se na tako tekmo prulečejo s pol familije in so prvič na tekmi in sploh ne vejo zakaj so tm, ampak grejo, ker grejo usi in je to moderno. Na tribunah je tako polno kravatarjev, njihovih žena in otrok, ki mirno sedijo in se sprašujejo kje so kokice in kdo je naš, vzdušje v dvorani pa probavajo držati redki pravi navijači. Bemti Eventim!
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Upam, da je čimveč pravih navijačev prišlo do kart, ki spremljajo olimpijo v dobrem in v slabem, ne pa neki priložnostni navijači, ki so letos zrastl kot gobe po dežju.
Jst nisem šla kupovat kart, ker sem do njih hvala bogu prišla po drugi poti, sem pa vidla, da so ble praktično v 20-ih minutah razgrabljene ... jst bi popizdila, da po 10-ih letih navijanja za olimpijo ne bi prišla notr. Verjamem da je kar nekaj ljudi razjarjenih, ker so spremljal olimpijo takrat, ko smo zgubljal tekmo za tekmo pa so vseeno ob začetku nove sezone prišli in jim stal ob strani, ko se je zdel da slabš ne more bit, zdej pa lahko samo na bolhi opazujejo kako nekateri prodajajo karte po nečloveških cenah.
lp
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Upam, da je čimveč pravih navijačev prišlo do kart, ki spremljajo olimpijo v dobrem in v slabem, ne pa neki priložnostni navijači, ki so letos zrastl kot gobe po dežju.
Jst nisem šla kupovat kart, ker sem do njih hvala bogu prišla po drugi poti, sem pa vidla, da so ble praktično v 20-ih minutah razgrabljene ... jst bi popizdila, da po 10-ih letih navijanja za olimpijo ne bi prišla notr. Verjamem da je kar nekaj ljudi razjarjenih, ker so spremljal olimpijo takrat, ko smo zgubljal tekmo za tekmo pa so vseeno ob začetku nove sezone prišli in jim stal ob strani, ko se je zdel da slabš ne more bit, zdej pa lahko samo na bolhi opazujejo kako nekateri prodajajo karte po nečloveških cenah.
lp
daj ne filozofiraj, tistih, ki so olimpijo spremljali v dobrem in slabem je 50