Union Olimpija 2009/10

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Tut men je vzela kak teden življenja in seveda nekaj glasu, ampak
zmaga.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.515
1.107
113
Obišči stran
Men gre pa na [censored], da si Ilievski nabija ego s prostimi meti, ko bi komot podal recimo jagodi v zaključku tekme in tako pobral še par dodatnih sekund....

Ampak zmaga je bila pa prigarana....

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Grda tekma za gledat. Če nebi igrala Olimpija bi spoku. Kako lahko obe ekipi igrata tako hledno toplo. Na začetku so bili lahi kot osnovnošolčki ampak so jim naši lepo vrnili v tretji četrtini.

Eh Vlado važen da ti mečeš proste namest da bi podal.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne vem kaj se vsi obešate tolk na ilievskega? kaj če jim zdovc med timeoutom naroči, žogo do vladota, on pa proste?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Lahko, da je tudi tako naročil. Na tej tekmi so me bolj motili njegova sforsirana polaganja proti koncu tekme.

Imam pa vedno bolj občutek, da imajo nekateri igralci prednost pred ostalimi. Pa ne samo zaradi kvalitete ampak se nekaterim zelo hitro zgodi, da zaradi ene ali dveh napak končajo na klopi medtem ko drugi lahko počnejo kar se jim zljubi.

Morda je to ker jih ima trener raje, morda ukaz iz vodstva kluba, težave določenih igralcev k prilagajanju zahtevam trenerja.
Vzrokov je lahko veliko, pravega pa vedo le oni.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Ilievski dobro izvaja proste mete. Favl na njemu sta skoraj sigurni 2 piki. Meni se to zdi boljsa opcija kot da nekdo mece iz pol razdalje in tvega, da bo zgresil...

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.340
113
za šankom
no po dolgih 7ih letih bomo lahko gledali olimpijo v nadaljnih bojih za osvojitev evrolige.cska je premagal valencio in tako zagotovil napredovanje olimpije
cheer.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
So mi poslali mail iz Olimpije, da imamo lastniki paketov vstopnic za euroligo prednost pri nakupu.
Zihr pridem še na tri tekme al pa kar na finale
smile-1.gif

Sem bral izjavo Zdovca v časopisu in pravi, da gredo na zmago danes, ker drugače nima smila jet v Grčijo in da cilj ni vem priti v top 16 ampak bit prvi ali drugi v skupini. Če jim rata še to bodo najboljši v najtežji skupini.
OK zdej pa lahko neham, ker pred parimi meseci sem se spraševal ali bodo sploh zdržali do decembra.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Upam da se bo dalo kupt vse 3 karte za Stožice naenkrat.. Upam da letos doma v Evroligi ne izgubimo!

jaz tudi to upam, bom kar paket vzel.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Jao škoda, zgubili so točno tako kot so jih letos ene par dobili v Stožicah. Škoda Grki so bili tako zredi da zgubijo.

Prvi polčas mi je bil najboljši v letošnji sezoni ker so Vilfana pozabili prštekat
smile-1.gif

Kako je spluvu pol ekipe (razen svojga zetka, da nebo pomote) ko je Diamantidis zadel zadnji met v rednem delu. Žal ga zapru ni glih Ilijevski, ki je to tekmo kljub izgubljenim žogam odigral zelo dobro. Še dobro, da mi ni treba Vilfana poslušat v Stožicah.
Morda kdo ve zakaj Perry ni igral?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.082
1.265
113
42
Mah komot bi tud lahko podaljšek dobil pa so rep med noge stisnl ka so uni 2 trojke zadel. Prokleti luzerji. S takim odnosom jih res nočm gledat