Uničil baterijo HP

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Prenosnik brez baterije oz z uničeno vstavljeno baterijo dela bp. Polnilcev ne rabim saj jih imam doma cel kup.
Zaenkrat je to to. Sem mislil da bo prva nadgradnja mojega računalnik SSD pa vidim da bo kar baterija.

Meni se je par dni nazaj 6715b nehal filat. Kar tako, brez kakršnegakoli vzroka. Sem gledal na netu in je kar nekaj takih primerov. Rešitev? Draga, predraga, če sploh. Tako da ne vem ... jaz nekako ne mislim preveč vlagat v popravilo mojega, čeprav je bil krasen laptop. Ne vem ali je napajalnik, ali plošča. Verjetno ne bom imel nikoli več takšnega. RIP
cry12bpy.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Pa sem mislil da se to dogaja kaotičen ki ga kupiš med korenjem. Imam enega takega doma, ravnokar mu ur potekla 3 letna garancija, še ni bil na servisu, niti odprt.... Prej sem imel HP, pa kot vem je zaenkrat še ok, samo polnilec je pa najmanj že tretji... Nabavna cena HP je bila 2,5 x višja

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tisti tvoj ima sicer drobovje še kar v redu, ampak periferija (ohišje) pa je užas...
Pa še naprej... Naš lastnik je dejansko lastnik teh blagovnih znamk ki se prodajajo med zelenjavo. In ima tudi business linijo imenovano MaxData. Smo imeli ukaz, da se sme sedaj nabavljati samo te prenosnike za interno rabo... Po enem letu in veliko odpovedi/mehanskih lomov zaslonov (recimo sodelavec je 17colarja odprl pokrov, vendar bolj na desnem vogalu - počil zaslon) sedaj lahko zopet nabavljamo profo zadeve (Lenovo).
Toliko o overall kvaliteti...