Umro je drug Tito

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.992
4.073
113
Ljubljana
hmpg.net
1748378410592.png

Darko Žnidarčič, ljubitelj Jugoslavije in Tita, skrbnik napisa Tito na Sabotinu.
»Beseda Naš se nahaja na parceli, ki je v lasti zasebnika, ta pa je napis že pred nekaj leti prepovedal, tako da nam je ostal le Tito,«

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.006
2.531
113
8888 ti si moj somišljenik. In jaz nimam nikogar na ignore. Tidi tebe ne #aljoman
Primitiven pristop k reševanju problema: ignor, obrni se stran, ne na referendum, ...

In problem imajo nostalgiki in levičarji, ki ne sprejmejo drugačnosti.

Je bilo soočenje srbskih in slovenski predstavnikov.
In so Slovenci rekli, da prispevajo v lonček več kot srbi. Pa so srbi rekli, da smo naj razvitejši in naj bogatejši od ostalih narodov v Jugoslaviji.
Smo rekli, kdor več da, ima več besed. Pa so srbi rekli ne, Nas srbov je v Jugoslaviji več kot Slovencev. A i jači smo!
Nisem imel drugih programov, da bi preklopil kot lahko sedaj :)

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.205
681
113
tam ko se terc po tori rola
8888 ti si moj somišljenik. In jaz nimam nikogar na ignore. Tidi tebe ne #aljoman
Primitiven pristop k reševanju problema: ignor, obrni se stran, ne na referendum, ...

In problem imajo nostalgiki in levičarji, ki ne sprejmejo drugačnosti.

Je bilo soočenje srbskih in slovenski predstavnikov.
In so Slovenci rekli, da prispevajo v lonček več kot srbi. Pa so srbi rekli, da smo naj razvitejši in naj bogatejši od ostalih narodov v Jugoslaviji.
Smo rekli, kdor več da, ima več besed. Pa so srbi rekli ne, Nas srbov je v Jugoslaviji več kot Slovencev. A i jači smo!
Nisem imel drugih programov, da bi preklopil kot lahko sedaj :)
..žal je bila takšna logika odločanja, večina zmaga... na nek način demokracija... ;) Sem se pa sponil, kako je bilo v vojski, 19886. Vsak večer obvezno spremljanje Dnevnika. Drugi program se je gledalo, vsak večer je bil Dnevnik iz druge republike. Se je pa gledalo drugi program vedno, le kadar je bilo na sporedu Dnevnik iz Slovenije ali Makedonije...takrat ne. ''...ko če ovo razumeti...''.... so rekli. Toliko o enakopravnosti.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.615
4.088
113
..žal je bila takšna logika odločanja, večina zmaga... na nek način demokracija... ;) Sem se pa sponil, kako je bilo v vojski, 19886. Vsak večer obvezno spremljanje Dnevnika. Drugi program se je gledalo, vsak večer je bil Dnevnik iz druge republike. Se je pa gledalo drugi program vedno, le kadar je bilo na sporedu Dnevnik iz Slovenije ali Makedonije...takrat ne. ''...ko če ovo razumeti...''.... so rekli. Toliko o enakopravnosti.
Si moral pa enakopravno znati brati malo pisano cirilično pisavo.