Umro je drug Tito

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.520
9.856
113
Nekam precej trzaš na besedo ritopik, prepognjenec ipd... ne mi govort, da je to slučajno. Kakšna je tvoja zgodba, da tako zelo skočiš na te besede?
Sicer pa če greš pogledat zgodovino boš opazil, da si ravno ti tisti, ki je uporabil besedo ritopik, nihče drug. ;) Tvoja podzavest te izdaja :evil:

Kdo so to "naši"? Moji niso ne eni, ne drugi. Se od njih distanciram, ker imam svoje mišljenje in ne levi, ne desni ne predstavljajo mojega glasu... no z vami levimi skrajneži in prepognjenci se definitivno ne morem poistovetiti, ker tako omejeno razmišljanje kaže da ste ostali na razvojni stopnji paramecija.
Neki velik ti analni seks po glavi hodi, da bi bil ravnodušen do tega.

Bom ponovil vprašanje ki si ga zignoriral. Kaj majo spolne prakse veze s politiko?

Oakey

Majstr
3. feb 2016
937
556
93
Bom ponovil vprašanje ki si ga zignoriral. Kaj majo spolne prakse veze s politiko?

Nisem ignoriral, samo nejasen si bil pri svojem repliciranju in nisem vedel da leti name.

Spolne prakse je z ritopiki ekstra izpostavljal wilburxxx, jaz sem v glavnem pisal o tistih, ki se radi uklonijo drugim in se nastavijo, da jih drugi na suho nategnejo... tako kot so nas zadnjih cca 100 let vsi naši sosedi, pod taktirko sajvemokaterepolitičneopcije.