Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Mislim, da v Sloveniji delamo prevelik pomp pa Toševo smrt. Človek je umrl, vsak čast za muziko ki jo je spisal itd. Da pa je pod "ime tedna" na Poptv pa ne bom razumel. Si ne predstavljam obratne situacije, če bi pri nas umrl kak mladi pevec, pa ne bom pisal imen ker se to ne spodobi...
Če ne pa..rip
Prav čakal sem, da se veriga RIP prekine in da berem en tak komentar, kot je tvoj
A zakaj? Zato, ker se mi zdi, da imaš prav ... vsaj jaz tako mislim.
Seveda, naj počiva v miru, to mu želim tudi sam, kot bi želel za vsakega drugega zemljana (no, z redkimi izjemami, beri v topicu Smrtna kazen DA NE), vendarle, zakaj taka "evforija" za nekom, ki ga tudi poznaš ne?
p.s. v našem kraju je pred dvema tednoma umrl človek, ki je dopolnil precej let in v svojem življenju storil marsikaj pomembnega tako za občino, kot za državo. Je bil zato manj vreden kot npr. Toše? Res pa je, da ni bil ne (več) mlad, ne priznan pevec. RIP.
Še enkrat: škoda tako mlade duše, a vseeno ? Zakaj takšna fanatična reakcija, posebej nas Slovencev ? Zaradi Moje ? IDTS (I don't think so). Bolj zato, ker je bilo pač to IN. Žal.
Noker