Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Toše, Toše, bremze so ti loše
grims-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ker je zanimiv članek. Npr. o tem, da je njihova povprečna plača 230€, da gospodarstva praktično ni!!! Da je bil Toše tista svetla luč, s pomočjo katerega so pomagali otrokom, zdravstvu, šolstvu....ljudje se selijo iz Makedonije, ker tam ni ne služb ne priložnosti za življenje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se ne mislim spuščati v neke globoke debate o gospodarstvu Makedonije. Papir prenese vse. Ne bom zdaj pisal, da je Makedonija biser Balkana ter da oh in sploh razviti. Nisem Makedonec tako, da ne branim nobenega. Makedonija ni tako revna kot jo narod opisuje. Je tipična Balkanska država. Srednjega razreda ni! So samo ultra bogati ter ultra revni. Trenutno delam na nekem projektu v Makedonije ter ti povem, da živeči šiptarji imajo ohoho denarja. Je pa res, da prepovedane substance državo držijo pokonci, posebej velik vpliv ima Albanija.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
V gospodarstvo Makedonije tut sama nimam "vpogleda", zato sem pač napisala kar sem prebrala. Ko sem imela tut jaz neke kontakte z Makedonci, bi tudi rekla, da ni tako hudo kot piše v tistem članku.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
A se vam ne zdi čas, da pustite Tošeja pri miru...
17758-icon_confused.gif

Ma ja prou bedni so mi že vsi po vrsti ki stalno nekaj cvilijo za njim. Pač umrl je tragično, jebat ga, kolk jih še umre tragično pa sploh vemo ne zanje. Simpatije zganjat samo zaradi tega ker je Makedonija ultra revna država pa je tudi krneki.
Sej mati Tereza je prav tako ogromno naredila za revne na svetu in je prav tako iz revne Albanije, pa ni noben zganjal cirkusa okoli tega.

Krneki, let it go. Poslušajte njegov CD in se cmerite zraven or something, sam nehajte ga že nekaj umetno poveličevati kot so to delali naši mediji. Ko je bil pa živ pa ga ni nobeden poveličeval
rolleyes-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Sej največji slikarji so tut postali slavni šele po smrti. To tko je....mediji delajo svoje. Če te je pa zmotila moja opazka o revni Makedoniji, se pa opravičujem
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ahhh, en pevec ki je bil nekaj let popularen na področju Balkana zaradi svojih pesmi in svojega izgleda proti velecenjenemu slikarju je neumna primerjava. Koliko je še takih ki so svetovno poznani vse od Pavarotija, Freddie Mercuryja, Ray Charlesa, in podobnih, pa se ne spomnim da bi za njih na 24kur zganjali cirkus okoli tega. Sej ravno toliko, da mu niso šli delat posvetilne oddaje jao
zmaga.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Bo pa dobil spomenik. Sej Proeski je bil Pavarotti za Makedonce.

V Bosni (mislim da v Mostarju) pa imajo spomenik, ki je posvečen Bruce Leeju.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Res je, samo so ga vandali že večrat prevrnili ali pa polili z barvo, saj imamo tudi mi Kocbekov spomenik na klopci v Tivoliju....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.