Umrl po party-u

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Saj so oni krivi. Vse je v vzgoji s strani staršev.

not true. en delež imajo starši, drugega družba in okolica, tretjega pa kr on sam.... ne moreš staršev okriviti za vse.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... matr, to je pa težko za starše! mislili so da spi, pol je pa ob 17h fotr le mal popizdu, pa mu šel težit da naj vstane... in ga najde mrtvega! buhve kdaj je že umrl... lahko jim je že cel dan mrtu doma ležal...

o krivdi pa tkole...
vedu je v kaj se spušča... Ni rečeno, da so starši krivi! Mogoče družba... Preprodajalec pa sploh nič...

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Klinc, z mamili se ni za hecat. Pa še nikol ne veš, kaj dobiš, tut trava ni več kar je bla.

Ker poba nisem poznal, ne bom preveč dramatiziral in pametoval, lahko samo rečem, škoda, saj je imel vse življenje pred seboj. Dvomim da je bil đanki... Pa tut če je bil, škoda mladine, da takole zapravlja življenje. Hja, tastari so tud reveži, jaz ne vem, kaj bi naredil na njihovem mestu... Vsekakor se nebi dobro počutil v njihovi koži.

Bajdevej, od kdaj je heroin party droga? To je men ful čudno. In to pri 17-tih? Takrat sm se ga jaz prvič orenk napil, za drogo še vedel nisem, da obstaja...

stilojtd

Pripravnik
28. mar 2008
51
0
6
A se dandanes ne da več zabavati in uživati brez drog in alkohola?

Sicer pa vsak ki uživa droge ve v kaj se spušča, mnogim uspe preživeti enim pač ne.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
še dobro da je doma.....kaj bi šele bilo če bi v diskaču.....že spet bi po tv poslušal 1 mesec te neumnosti....

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Mar si bil res tako zaplankan, al si to samo tko mal napisal, da pac nekaj si?

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
še dobro da je doma.....kaj bi šele bilo če bi v diskaču.....že spet bi po tv poslušal 1 mesec te neumnosti....
Točno, drugače bi morala vlada odstopit, kar naš je pa ja angelček.
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Lahko da so Eji vsebovali heroin (samo ta bo pomoje najmanj verjetno). Druga varjanta pa je, kolko se jaz spomnim, da se je folk z H jom "spuscal" po partiyih, da so se kao prizemljili :S

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.