Umrl po party-u

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Starši bodo pa še kaj dobil, verjetno je bil zavarovan v šoli, v primeru smrti je to kr orenk. 30k €..en lep fordek..
wink-1.gif

Teh đankijev meni ni nikoli škoda, če nima pri 17 pameti je verjetno ne bo imel niti pri 30, ko bo kak šef...

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Škoda je še enga tako mladga.
crazy1.gif
Ampak jebat ga... take stvari se dogajajo. Tisočim znese, enemu pa ne... je pa bil očitno tukaj spet problem mešanje drog. Tudi "osveščanje" glede drog je malo preveč usmerjeno samo v to, da je vsaka droga smrtno nevarna in premalo v to, da bi tiste, ki se že odločijo za drogo, osveščali o učinkih in varni (kolikor pač je lahko) uporabi drog. Uglavnm mal več osveščanja po vzoru DrogArta pa bo precej manj takih nevšečnosti.

Naj počiva v miru...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Starši bodo pa še kaj dobil, verjetno je bil zavarovan v šoli, v primeru smrti je to kr orenk. 30k €..en lep fordek..
wink-1.gif

Teh đankijev meni ni nikoli škoda, če nima pri 17 pameti je verjetno ne bo imel niti pri 30, ko bo kak šef...

Torej ti ni več pomoči
smirk-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Večina ljudi se začne drogirat iz firbca vole in ker se jim fajn zdi neki prepovedanga počet. Ko je prepozn je pač prepozn...popolnoma ozdravet se pa ne da nikoli. Tisti časi ko bi se drogirali sam obupani pa iz zavoženih familij so zdavnaj mimo. Stvar osebne trdnosti je ali to rabiš probat al ne.
Zgled v družini in način življenja sigurno pomaga, ampak ali je to dovolj? Enim se zrola če imajo prezgodaj preveč denarja recmo...

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Mar si bil res tako zaplankan, al si to samo tko mal napisal, da pac nekaj si?
Očitno nisi razumel poante
priden.gif
. Dobr, smo tudi skadili naskrivaj kakšen špinel, ampak na kej več pa res nismo pomislili, sploh pa ne heroin, ne ga srat madonca.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:

Večjega idiotizma nisi mogel napisat!
Kolk si sploh star?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
In kje ga je usral?

Teh srčnih bolnikov meni ni nikoli škoda, če nima pri 17 pameti, da bi skrbel za svoje srce, je ne bo imel tud pri 60ih, ko ga kap.
Teh invalidov meni nikoli ni škoda, če nima pri 17 pameti, da bi pazil, ko hodi po stopnicah, je ne bo imel tudi pri 20ih, ko se bo vozil na vozičku.
Teh kadilcev meni nikoli ni bilo škoda, če nima pri 17 pameti, da bi skrbel za svoja pljuča, je ne bo imel tudi pri 60ih, ko bo imel pljučnega raka.

Na konc ugotovimo, da je škoda samo takih popolnežev kot sta timecop in Telefuknen
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Citat:

Večjega idiotizma nisi mogel napisat!
Kolk si sploh star?

Sej ni prvič, nasploh fant rad deli nasvete o drogah in z njimi povezanim sranjem.

Citat:
Igle so ponavadi naslednja faza...ko marihuana ni več dovolj močna...

Citat:
Saj so oni krivi. Vse je v vzgoji s strani staršev.

hysterical-1.gif

Joj.

17758-icon_confused.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Primerjaš bolezen z zavestnim fiksanjem.
smirk-1.gif

V dobi informacijske tehnologije, kjer te vsepovsod bombardirajo o škodljivosti določenih substanc, revež ni vedel kam ga to lahko pelje, vsi pa dobro vedo, da na železniških tirih ni dobro piknikov prirejat, pa na avtocesti k popoldanskemu počitku leči? Res bogi...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
ksz

Prejšnji teden smo na patologiji obravnavali(beri:bili na obdukciji) enega drugače zdravega 25-letnika, ki je prišel domov iz neke zabave in zjutraj sta ga starša našla mrtvega. Čakamo še na toksikologijo...

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
srčne bolnike in invalide primerjaš s fikserji......res ne vem kdo je tukaj malo čez les......
zavestna dejanja so čisto nekaj drugega.......

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ha? Ti to meni?
crazy1.gif
...pravim, da čakamo na toksiko, torej da izvemo kaj je vrgel vase...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Precej bolezni je tesno povezanih z nezdravim življenjem. Predlagam ti, da ob prvi priložnosti svojcem umrlega lepo razložiš, da umrlega ni bilo škoda, ker itak cel lajf odojka jedu. Zavestno!
smirk-1.gif

Vse kar sem naredil, sem tvoj debilizem preslikal na druge primere, pri katerih so si "žrtve" več ali manj same krive za bolezen. Samo ti (in še nekateri) niste sposobni tok široko pogledat, da bi videli, da nekako ni ql privoščljivo sikat v stilu "prav mu je, saj je vedel kaj ga lahko doleti".

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
srčne bolnike in invalide primerjaš s fikserji......res ne vem kdo je tukaj malo čez les......
zavestna dejanja so čisto nekaj drugega.......

Kajenje in negibanje ni zavestno dejanje? Marsikdo se je tudi pri ekstremnih športih (s katerimi se je ukvarjal zavestno) poškodoval in je invalid ali pa se je celo ubil. In tebi se zdi normalno, da se na tak primer odgovori s privoščljivo pripombo "saj mu je prav".
smirk-1.gif

Žalostno kako nizkotni ste nekateri.... fanta sploh ne poznate ampak mu vseeno privoščite. Vsi delamo napake, take in drugačne. Lahko jih miljon preživi ob isti "napaki", pa boš ravno ti podlegel. Humar je preživel ob dveh čokoladicah na 7000m višine cel teden, pa bi se kmalu ubil ko je 2m visoko z lestve padel.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Tudi "osveščanje" glede drog je malo preveč usmerjeno samo v to , da je vsaka droga smrtno nevarna in premalo v to, da bi tiste , ki se že odločijo za drogo , osveščali o učinkih in varni (kolikor pač je lahko) uporabi drog
Si v temle stavku vse povedal
bonk.gif
, zdaj pa le hitro enega zvij.
Pa če nekdo prašiča nonstop žre kot preslikavaš in potem guzne zaradi zamašenih žil si je tudi zam kriv ja, je tudi o tem že dosti raziskanega in objavljenega.
Pa če nekdo kadi celo življenje potem pa cmera zaradi raka, si je tudi sam kriv ja. Primerjava s padcem po stopnicah je pa itak neumesna. So stvari, ki jih lahko preprečiš, pa tiste, ki jih ne moreš in on bi to smrt lahko preprečil. Kapiš?

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Ja uporabniki prepovedanih drog vedno najdejo razloge zakaj te niti niso tako drugačne od drugih razvad. Pač nekak je treba opravičit svoja dejanja. Saj dokler jim gre, je vse dobro, potem naj pa cela familija hodi zarad njega k psihijatrom in ga ven vadi...pa še živi naj ga reveža.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Aha...zadnjič sem slišala eno dobro izjavo: Nisem vedela zakaj tako dobro razumem zasvojene, potem mi je užgal...ker sem še vedno zasvojena.
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.