Umrl Mitja Ribičič

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kako to misliš pred 70-imi leti; a ni umrl danes?

Zakaj se mučiš in sodeluješ v brezvezni temi mi tudi ni jasno...

sad

Guru
24. avg 2007
21.377
10.037
113
Ne pričakovat več odgovorov od mene, ker se držim predloga, ki sem ga zgoraj zapisal in se poščijem na vse, ki uživate v takih ''debatah''.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.267
1.294
113
43
KSZ

Zakaj nebi še kake teme odprl. Kmalu bodo spet Dražgoše da se boste spet kregal pa bedarije pisal. Just give it a break allready...

2. sep 2007
1.539
835
113
Dolenjska
Bi bilo zanimivo, če bi šle partizanske maškare malo v Žabjak. Da malo ponazorijo kako so partizani pred 70+ leti delali red med cigani. So pa dandanes cigani malo bolje oboroženi. tako da bi tokrat znale tele maškare ležat v kakšnem grabnu namesto ciganov.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.894
884
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Bi bilo zanimivo, če bi šle partizanske maškare malo v Žabjak. Da malo ponazorijo kako so partizani pred 70+ leti delali red med cigani. So pa dandanes cigani malo bolje oboroženi. tako da bi tokrat znale tele maškare ležat v kakšnem grabnu namesto ciganov.
17758-icon_confused.gif
kaj ma pa to veze z lanskim snegom?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ej, kapo dol, to je res novica dneva.
Zaradi takih lolekov, kot si ti (pa nima veze ali ste desni ali levi) je tudi situacija v Sloveniji še slabša kot pa bi lahko bila.
Namesto, da bi gledali v prihodnosti in se pogovarjali o tem, kako se izvleči iz tega dreka, je treba vsak dan odpirat teme o faking deljenju naroda, ki se je zgodil pred PAZI TO, JEBENIMI 70-imi leti. JEBENIMI 70-imi leti. A napišem še enkrat, da boste loleki morda dojeli: JEBENIMI 70-imi leti. . Sem prepričan, da skoraj noben, ki se greste te ''igrice'', nima pojma o čem se je šlo iz prve roke, saj takrat še v jajcih očeta niste bili.
Ampak seveda, pljuvat čez druge je lahko in je za to dovolj že ena sama celica pameti. Da bi se usmerili v prihodnost, za to je poleg nekaj jajc in razmišljanja, potrebnih nekaj več celic pameti, ki jih očitno ne premorete.

Zdej pa pljuvajte naprej.

467716-post_slo.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kakšne tuje države? a si se ti rodil in živel v afriki?
17758-icon_confused.gif
Ni bila Slovenija del Juge?
A ti sprintam meter visok kup sporočil, kako vrli (tavidni, distinguished ) forumaši trdijo, da je R Slovenija nova država, takorekoč vzniknila iz pene oceana?
wink-1.gif

(ne rečem, da se strinjam z njimi...)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
serjes ti vsak dan
priden.gif
najvecja neumnost je, da levaki vseskozi tezijo kako podzigamo nestrpnost in vlacimo okostnjake iz omar... ko se delijo borcevske penzije vsak mesen pa pozabijo?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.348
2.173
113
Emona / Carnium
Podžigate nestrpnost? Kdo pa ste vi? Društvo večno prikrajšanih deloholikov z izrazitim občutkom za pravičnost in z vero v Boga? Al govoriš o modelarjih?
V tej temi se širi slab zadah. Ker v glavnem prdite z usti in onanirate na svoje male mokre sanje o tem in onem občutku, videnju in misli umirajočega. Patetika. Mislim, da je sad dobro napisal, za moj okus premalo sočno, pa vendarle. Žal, je pisal bukovju in večnim kalimerotom, ki v svojih bednih življenjih potrebujejo online katarzo in vrhunec te dosežejo skozi takšne (in podobne) teme.

Ne rečem, da bi bili vsaj duhoviti...če ste že tako veseli.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Ko sem videl novico v medijih in se mi je že zdelo, da bo spet en dober razlog za obdelavo med desnimi in levimi o nečem, kar se je dogajalo 70 let nazaj. Dobr da nismo v Italiji, tam bi se verjetno še zmeraj ubadali s smrtjo Julija Cezarja ali pa z Neronovim požigom Rima.
Folk a ne vidte, da nam kradejo državo, nabijajo nove davke, nas lupijo na vsakem koraku, medtem ko se leta 2013 mi kot raja prepiramo o letu 1945.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.137
2.937
113
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

Ko sem videl novico v medijih in se mi je že zdelo, da bo spet en dober razlog za obdelavo med desnimi in levimi o nečem, kar se je dogajalo 70 let nazaj. Dobr da nismo v Italiji, tam bi se verjetno še zmeraj ubadali s smrtjo Julija Cezarja ali pa z Neronovim požigom Rima.
Folk a ne vidte, da nam kradejo državo, nabijajo nove davke, nas lupijo na vsakem koraku, medtem ko se leta 2013 mi kot raja prepiramo o letu 1945.

467716-post_slo.gif

Ma ne no, edina svetla točka za nekatere v lajfu bo ko se mali sivi stegne, pa ko bo Zoki v arestu, Ivan v Avstraliji, ni važno kako živimo, važn da nekateri pocrkajo pa, da niso uni k niso ta pravi na oblasti
stupid-1.gif

2. sep 2007
1.539
835
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:

Molotovka + vladna palača = kres

Začni. Daj zgled.