Citat:
Ziherl ni bil psiholog temveč je doktor znanosti s področja psihiatrije. Samo, kaj to tebi pišem, če te ne zanima in ga ocenjuješ izrazito politično.
To, kar ti izražaš je daleč od normalnega. Seveda, vsakdo ima svoj slog.
Podal sem le svoje mnenje in opažanje...Citat:
Uporabnik reality pravi:
si se spotaknil samo ob moje poste... ob druge pa ne...
zanimivo...
Citat:
Uporabnik reality pravi:
tudi Ziherl ni bil nič boljši, clo na cajte se je spozabil in zato pristal tudi na sodišču, kjer se je poravnal.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
tudi Ziherl ni bil nič boljši, clo na cajte se je spozabil in zato pristal tudi na sodišču, kjer se je poravnal.
A res, kolikokrat pa? Če govoriš o Janši, itak toži vsakega, ki samo omeni njegovo ime ... pa lahko rečem, da je njega odlično zanaliziral.
Slavko Ziherl je bil velik strokovnjak na svojem področju in to mu lahko prizna vsaka normalna oseba ne glede na politično pripadnost.
Reality je fikcija, za katero pa je resnična oseba, ki uporablja resnične IP naslove, s katerega ali katerih piše takšne neumnosti po resničnem internetu.Citat:
Uporabnik reality pravi:
madonca preverč filme gledaš...
reality je fikcija, ti pa nasedaš
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Tovrsten entertainment (norčevanje iz umrlih) je za moje pojme precej neokusen. Kot sem napisal, marsikdo je zaradi malenkosti letel v "Banovci forever", nekdo drug pa nima niti najmanjšega spoštovanja do nič, to izraža na glas in za nagrado lahko še naprej serje po internetu.
Prav zanimivo bi bilo, ko bi te nekdo na podlagi IP-ja našel in te zaradi javnega sranja po določenem človeku civilno tožil za velike evre
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Tovrsten entertainment (norčevanje iz umrlih) je za moje pojme precej neokusen.