Zadnja ki se je spomnim je ko se pogovarjata jerovsek in golob in golob prvo popeni da je grdo da pisejo da vlada dela slabo. “Ker ne mores narediti nekaj narobe, ce nisi storil nic” itd… in pol razlozi da so marsikaj obljubili ampak da niso nicesar naredili in da kdor nic ne dela da pc ne more delat napak. Nadaljuje se pa s pritozevanjem da odkar so te nutrije na tapeti, da jih ima polno stanovanje in da je vladno letalo crknilo ker so nutrije kable pogrizle… “…in pridem domov dam glavo na pouster…in ni pouster ampak nutrija…”Hočem naredit spisek za poslušanje oddaj kjer se je norčeval iz Kučana pa Goloba... pa mi servirate samo Zemljariča pa Tino ine neke drugokategornike s cameo vlogami "zmagovalcev"...
Tako sem še vedno sem brez liste.
Blodnje so huda stvar. Na tvojem mestu bi šel na pregled.Se pa vidi, da v dopoldanskih urah (tam nekje od 9.ure naprej, ker pred tem še spite) pa vse do 16h pišete sami levaki, desničarji pa začnejo pisat od 16h naprej. Seveda prej ne morejo, ker so po službah
Jordan Peterson je enkrat fajn rekel, da se je levičarskih protestnikov in anarhistov znebil tako, da je pričel imeti svoja predavanja ob 8.uri. Takrat ni bilo nikogar na protest, ker so še vsi spančkali
Skoraj si tako smešen kot Sašo, samo nisi. Si pa žaljiv kot bivši pv.Se pa vidi, da v dopoldanskih urah (tam nekje od 9.ure naprej, ker pred tem še spite) pa vse do 16h pišete sami levaki, desničarji pa začnejo pisat od 16h naprej. Seveda prej ne morejo, ker so po službah
Jordan Peterson je enkrat fajn rekel, da se je levičarskih protestnikov in anarhistov znebil tako, da je pričel imeti svoja predavanja ob 8.uri. Takrat ni bilo nikogar na protest, ker so še vsi spančkali
Šur. Zato se je gaga začel po deseti. Brihtol.Se pa vidi, da v dopoldanskih urah (tam nekje od 9.ure naprej, ker pred tem še spite) pa vse do 16h pišete sami levaki, desničarji pa začnejo pisat od 16h naprej. Seveda prej ne morejo, ker so po službah
Struktura tvoje retorike, tehnično gledano: Navedba laži (v najboljšem primeru polresnice ali osebnega prepričanja) kot dejstva, na osnovi katerega temelji hitro bližajoča se zbadljivka (v najslabšem primeru žalitev) ali več njih.užaljen je lahko samo tak človek, ki tut sam potihoma verjame žaljivki... morda tut sam verjameš glede na to da si ranjen u srčku?
nekrofili nimaš kejJe pa uspel Hribar še s smrtjo zbezat najjači poden iz luknje.
Šur. Zato se je gaga začel po deseti. Brihtol.
Za petersona verjamem da si stal v vrsti. In da ti sploh ni bilo nerodno.
Moje mnenje je, da je tudi on eden tistih, ki je to polarizacijo vzpodbujal… njegova satira je bila usmerjena in neusmiljena do ene strani in zelo prijazna do druge…Izrazil je samo svoje mnenje, da ni šlo za vojno ampak spopad, vsak naj si misli svoje o tem, ne spremeni pa to dejstva, da se je šel takoj borit v ta spopad/vojno. Mislim, da je iz njega bolj sekalo razočaranje, da se ni boril za tako državo, kakršno imamo, kjer smo Slovenci skregani med sabo zaradi delitve levi/desni s katero nas vladajoči uspešno peljejo žejne čez vodo… deli in vladaj še kako drži.
Seveda je car. Pritrjuje prav vsaki tvoji blodnji. In povedal ti je da si ogroženi prestrašeni beli moški in ti naštel kdo vse te ogroža. V tejle temi konkretno brezdelni komunisti. In ne pozabi da si na posebni misiji. Da to malo oazo obraniš pred tistimi, ki med 9.00 in 16.00 tipkajo po alterju. Ampak pravi tudi da ne bit polovičar, vojna še ni dobljena, jutri je nova bitka, vzemi dopust, ne moreš ob petih popoldne preganjat tistih ki tipkajo dopoldne (na tej točki pohvalo z brihtolom jemljem nazaj).Ne vem kdo je tuki brihtol. Nanašal sem se na vaše objave tukaj na forumu, poglej si ure, ne pa na neko kvazi oddajo ki bo šla zdej končno dokončno v pozabo podobno kot studio shitty.
Peterson je car.
Si premlad, lažnjiv ali pa dementen, da ne veš, da so se v komunističnih časih službe začele ob šestih zjutraj, s prihodom desničarjev na oblast, pa se je začetek premaknil na 8 - 9 uro.Se pa vidi, da v dopoldanskih urah (tam nekje od 9.ure naprej, ker pred tem še spite) pa vse do 16h pišete sami levaki, desničarji pa začnejo pisat od 16h naprej. Seveda prej ne morejo, ker so po službah
Peterson je tudi odvisnik. Tezek. Po vseh pravilih desnice torej izmecek in neproduktiven clan druzbe. Ali pac.Ne vem kdo je tuki brihtol. Nanašal sem se na vaše objave tukaj na forumu, poglej si ure, ne pa na neko kvazi oddajo ki bo šla zdej končno dokončno v pozabo podobno kot studio shitty.
Peterson je car.