Probaj redno jemat Bilobil, če ne bo pomagalo pa boš začel s čim močnejšim.Samo da se noben ne spomni titi enega primera tega norčevanja...
Neverjetno kakšni se najdete tu gor.
Probaj redno jemat Bilobil, če ne bo pomagalo pa boš začel s čim močnejšim.Samo da se noben ne spomni titi enega primera tega norčevanja...
Ti verjamem, da se ne. Ker nisi tega sploh poslušal.Samo da se noben ne spomni niti enega primera tega norčevanja...
Seveda se ne spomni(te) ko pa ste zamudili zadnjih 1200 oddaj.Samo da se noben ne spomni niti enega primera tega norčevanja...
mandela efekt...
Hočem naredit spisek za poslušanje oddaj kjer se je norčeval iz Kučana pa Goloba... pa mi servirate samo Zemljariča pa Tino ine neke drugokategornike s cameo vlogami "zmagovalcev"...Poglej zdej zadnje oddaje enkrat, mislim da je naslov Troli s kleti gredo v Bruselj, ko dela Jerovšek intervju s Tino Gaber....ko sem prvič poslušal sem skor crknil od smeha. Sam ne, s Tine pa Goloba se pa že ni norca delal, da o Kučanu pa spomenikih niti ne začnemo, to pa že ne...
Za premor, se je kdaj delal norca iz Kovačeve?
Nika Kovač
Saša Hribarja sem spoznala, ko sem bila še skoraj otrok, nekje na začetku gimnazije. Z mami je sedel v programskem svetu RTV. Postala sta prijatelja.
Vedno sem bila vesela, ko jo je poklical. Vedela sem, da bosta več ur po telefonu reševala svet.
Podprl je številne kampanje, ki smo jih v Inštitutu 8. marec organizirali.
Vlade so se menjavale, dogajali so se referendumi in postajali smo vse starejši. On pa odnosa do mene nikoli ni spremenil.
"Tvoja mama te ima res rada. Javljaj se ji." me opominjal.
V prvi vrsti je bil namreč mamin tovariš. Soborec. Zaveznik.
V sestavku, ki si ga citiral že imaš eno....pol pa kr poslušat pa nared listo.Hočem naredit spisek za poslušanje oddaj kjer se je norčeval iz Kučana pa Goloba... pa mi servirate samo Zemljariča pa Tino ine neke drugokategornike s cameo vlogami "zmagovalcev"...
Tako sem še vedno sem brez liste.
Sej veš, da lohk napišeš spisek, ki bo zelo dolg, pa bo pol tišina en čas, pol bodo pa nova natolcevanja in laži, kot da se ni nič zgodilo, v vsakem drugem stavku pa cmeranje, kok levičarji lažejo.Na 13:13 šarec začne novinarsko konferenco na kateri sporoča da ni kavsav:
Radio GA - GA - Radio GA - GA - Podcast Addict
Listen to Radio GA - GA - Radio GA - GA by RTVSLO – Prvi on Podcast Addict. Sašo Hribar, Tilen Artač, Jure Mastnak, Nejc Mravlja, Aleksander Pozvek in Marko Cirman, strokovnjaki za nepredvidljiva presenečenja, se vsak petek vračajo v studio Prvega. Neugnani, nepredvidljivi, neizprosni, neodvisni...podcastaddict.com
Ah, tekovine revolucije 2.0Veteran vojne za Slovenijo Ivan šeme: “Hribarja sem šel osebno iskati domov“
“Je res, da sem šel gospoda Hribarja osebno iskat domov. Pozvonili, potrkali smo po vratih, tudi močneje, da je odprl in smo ga vrnili nazaj v enoto. Je to dezerterstvo ali ni?,” je povedal Šeme in dodal, da se mu ne zdi prav, da je nekdo v tistem času zapustil enoto. Pravi, da se mu ne zdi moralno, da se nekdo tako obnaša in na javnem radiu govori na takšen način. “Mislim, da tudi ni fer do teh ljudi, do teh žrtev in otrok, ki ostali sami, da se tako govori o tej vojni. Sašo je tukaj naredil veliko napako”.