Umrl je Sašo Hribar

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Recimo cerarja je mel redno na tapeti, sarca je na koncu izdelal v lik ki se ne more odlocit nicesar in je v resnici se vedno ivan serpentinsek.
Enkrat je bila oddaja ko je sin od serpentinska, ivan mlajsi, povedal da ata pa zdaj ni, ker kandidira v politiki pod umetniskim imenom Marjan Sarec… pol je ta sin umrl, kar je prisel povedat bratranec, ki je tud ivan (ker so vsi ivani) in z zalostjo v srcu povedal da je bratranec umrl, ubila ga je elektrika… no na koncu je bilo ugotovljeno da je bila usodna menjava baterije na rocni uri…

v nekem obdobju je bil redno na tapeti zemljaric (mam shranjene izseke oddaj), ki je vsem urejal klime iz klinicnega centra, stole iz cankarjevega doma… enkrat ga je kucan povabil na zur za rojstni dan in mu je klimo nesel za darilo… itd…

Iz vseh so se norcevali. To ne spremeni tega da je bil politicno opredeljen in tega ni skrival. Je pa zaljivo da se ga primerja s tofom in kobalom, ker druga dva mu do gleznjev ne sezeta.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Jaz bi si prov z veseljem še enkrat pogledal un del ki je bil tud na rtv video arhivu, ko janković poje pesem iz ko to tamo peva, pa ga ne najdemZ Samo verjetn se motim, ker iz Jankovića se pa on že ni norca delal a ne.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Poglej zdej zadnje oddaje enkrat, mislim da je naslov Troli s kleti gredo v Bruselj, ko dela Jerovšek intervju s Tino Gaber....ko sem prvič poslušal sem skor crknil od smeha. Sam ne, s Tine pa Goloba se pa že ni norca delal, da o Kučanu pa spomenikih niti ne začnemo, to pa že ne...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.439
3.749
113
Poglej zdej zadnje oddaje enkrat, mislim da je naslov Troli s kleti gredo v Bruselj, ko dela Jerovšek intervju s Tino Gaber....ko sem prvič poslušal sem skor crknil od smeha. Sam ne, s Tine pa Goloba se pa že ni norca delal, da o Kučanu pa spomenikih niti ne začnemo, to pa že ne...
Hočem naredit spisek za poslušanje oddaj kjer se je norčeval iz Kučana pa Goloba... pa mi servirate samo Zemljariča pa Tino ine neke drugokategornike s cameo vlogami "zmagovalcev"...
Tako sem še vedno sem brez liste.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.439
3.749
113
Za premor, se je kdaj delal norca iz Kovačeve?

Nika Kovač
Saša Hribarja sem spoznala, ko sem bila še skoraj otrok, nekje na začetku gimnazije. Z mami je sedel v programskem svetu RTV. Postala sta prijatelja.
Vedno sem bila vesela, ko jo je poklical. Vedela sem, da bosta več ur po telefonu reševala svet.
Podprl je številne kampanje, ki smo jih v Inštitutu 8. marec organizirali.
Vlade so se menjavale, dogajali so se referendumi in postajali smo vse starejši. On pa odnosa do mene nikoli ni spremenil.
"Tvoja mama te ima res rada. Javljaj se ji." me opominjal.
V prvi vrsti je bil namreč mamin tovariš. Soborec. Zaveznik.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Kaj bi rad? Kakšen spisek? Minute in število besed ko so bili na tapeti levi in ko so bili desni? Vprašaj v svojo klet, tam ga sigurno imajo.

Saj bi ti očital intelektualno lenobo, pa ti manjka osnovna oprema. Torej, uleži se, zamiži in prosi bližnjega da ti poklika zadnjih 10 oddaj, v njih so vsi, nika, kučan, golob in ostala tebi ljuba družba.

Srečo avizo!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Hočem naredit spisek za poslušanje oddaj kjer se je norčeval iz Kučana pa Goloba... pa mi servirate samo Zemljariča pa Tino ine neke drugokategornike s cameo vlogami "zmagovalcev"...
Tako sem še vedno sem brez liste.
V sestavku, ki si ga citiral že imaš eno....pol pa kr poslušat pa nared listo.
Je pa uspel Hribar še s smrtjo zbezat najjači poden iz luknje.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Zmagovalka lanske sezone je bila predzadnja oddaja v začetnem delu ko imajo pogreb vladnih reform (v litanijah poje "naj ti bo lahka zemljarič"). Sicer pa ena legendarnejših ko se je Šarec drl "nisem kausau!".

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Na 13:13 šarec začne novinarsko konferenco na kateri sporoča da ni kavsav:

• Haha
Reactions: bertoncl

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Na 13:13 šarec začne novinarsko konferenco na kateri sporoča da ni kavsav:

Sej veš, da lohk napišeš spisek, ki bo zelo dolg, pa bo pol tišina en čas, pol bodo pa nova natolcevanja in laži, kot da se ni nič zgodilo, v vsakem drugem stavku pa cmeranje, kok levičarji lažejo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in bizi

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
To sem nalimal ker sem prej omenjal to oddajo. Bi se moral močno v glavo udart da bi šel delat spisek ali karkoli že za enega trola. Ki se je našel v tvojem prejšnjem opisu.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113

Veteran vojne za Slovenijo Ivan šeme: “Hribarja sem šel osebno iskati domov

“Je res, da sem šel gospoda Hribarja osebno iskat domov. Pozvonili, potrkali smo po vratih, tudi močneje, da je odprl in smo ga vrnili nazaj v enoto. Je to dezerterstvo ali ni?,” je povedal Šeme in dodal, da se mu ne zdi prav, da je nekdo v tistem času zapustil enoto. Pravi, da se mu ne zdi moralno, da se nekdo tako obnaša in na javnem radiu govori na takšen način. Mislim, da tudi ni fer do teh ljudi, do teh žrtev in otrok, ki ostali sami, da se tako govori o tej vojni. Sašo je tukaj naredil veliko napako”.
Ah, tekovine revolucije 2.0