Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Kdor ob smrti človeka (ateista, teista, kristjana ali budista) ne zna zadržati svoje veleume ni vreden, da me nagovori. S takšnimi kot si ti in podobnimi ne mislim debatirat, zato vas prosim, da ne odgovarjate na moje sporočilo!
Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Kdor ob smrti človeka (ateista, teista, kristjana ali budista) ne zna zadržati svoje veleume ni vreden, da me nagovori. S takšnimi kot si ti in podobnimi ne mislim debatirat, zato vas prosim, da ne odgovarjate na moje sporočilo!
Vprašanje, če bi nekdanji ključavničar o katerem še danes premnogi sanjajo, da je bil idealni voditelj in po njem poimenujejo ulice, znal dvigniti denar z bankomata pred kamerami.Citat:
Raje si poglejte kako ni znal niti z bankomata denar dvignit.
Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Brez zamere ali pa tudi z njo zaradi mene...s takšnimi ...... kot ste vi, nam drugega kot propad pa pripojitev k Avstriji res ne ostane.
A lahko vsaj ob smrti, v tujini zelo priznanega profesorja in ekonomista, ne pišete kozlarij in odkrivate svoj precej nizek IQ in še manjši EQ ter porazno znanje slovenščine, pa čeprav je to forum!
Dr. Bajuk počivajte v miru, ne glede na to kaj si "poznavalci" mislijo o vas!
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Da se ne boš zjokal![]()
v glavnem-še včeraj pokončen kristjan, danes pa...kaj? mrlič, kot vsak![]()
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo, da vedno največji papki ocenjujejo delo in sposobnosti človeka, ki je bil gospod za vse današnje politike in kvaz managerje! Razni šlosarji, tišlarji in ostali bagra fizikalna ocenjuje delo ekonomista. Ni za đabe dobil priznanje... Mislim, da človekovo delo lahko ocenjuje samo človek iz istega foha, pa še ta mora pred tem tudi kaj pokazati.... BEDA!!!
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Vprašanje, če bi nekdanji ključavničar o katerem še danes premnogi sanjajo, da je bil idealni voditelj in po njem poimenujejo ulice, znal dvigniti denar z bankomata pred kamerami.Citat:
Snecer, kakorkoli obrneš, noben komunistični oziroma postkomunistični finančni minister v samostojni Sloveniji ni zunaj delal več kot kake raziskovalne naloge in je celo življenje jedel, kar mu je proračun pripravil (na faksu). Bajuk edini odstopa.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo, da vedno največji papki ocenjujejo delo in sposobnosti človeka, ki je bil gospod za vse današnje politike in kvaz managerje! Razni šlosarji, tišlarji in ostali bagra fizikalna ocenjuje delo ekonomista. Ni za đabe dobil priznanje... Mislim, da človekovo delo lahko ocenjuje samo človek iz istega foha, pa še ta mora pred tem tudi kaj pokazati.... BEDA!!!
a ti bajukovo delo ceniš..uno..ponosen si an tega sposobnega človeka..posameznika, ki s eje trudil za blagotanje drzave
Sprašujem se, kaj jemlje tisti, ki je tole priznanje podelil... V Evropi je takrat bilo vsaj nekaj bistveno boljših ministrov za finance. Sicer pa v tistem obdobju bi še jaz lahko bil finančni minister.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd...
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Snecer, kakorkoli obrneš, noben komunistični oziroma postkomunistični finančni minister v samostojni Sloveniji ni zunaj delal več kot kake raziskovalne naloge in je celo življenje jedel, kar mu je proračun pripravil (na faksu). Bajuk edini odstopa.
Citat:
Cenim Bajuka kot človeka! Ne morem soditi njegovega dela, saj nisem ekonomist in o tem nimam pojma. Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd... Všeč mi je bila njegova umirjenost in verjamem da je bil človek res pošten. Ne vem kdo mu lahko kaj očita glede njegove kariere in njegovih dosežkov, pa če zadnjih 10 let v SLO odštejemo!? Zame je bil Bajuk ljudina. Prav tako Jože Pučnik!
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok, kukr rečeš.
me pa zaniam kako taka poštena ljudina zaide v bajukovo vlado in nastavi nesposobneže, pobere odpravnine in druge pizdarije