Umrl Andrej Bajuk

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
932
113
tu in tam
Da se ne boš zjokal
bonk.gif

v glavnem-še včeraj pokončen kristjan, danes pa...kaj? mrlič, kot vsak
bonk.gif

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Kdor ob smrti človeka (ateista, teista, kristjana ali budista) ne zna zadržati svoje veleume ni vreden, da me nagovori. S takšnimi kot si ti in podobnimi ne mislim debatirat, zato vas prosim, da ne odgovarjate na moje sporočilo!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
932
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Kdor ob smrti človeka (ateista, teista, kristjana ali budista) ne zna zadržati svoje veleume ni vreden, da me nagovori. S takšnimi kot si ti in podobnimi ne mislim debatirat, zato vas prosim, da ne odgovarjate na moje sporočilo!

ja kdo je pa bil on, da take zganjate?? prišel je nazaj , vsederl se je na fajn stolček, pa bluzil..ko je pa ratalo resno, pa adijo a ne
bonk.gif
..
pa ne javkaj..smrt kot smrt, človek kot človek-sam zato jodlate,ker je bil na Brezjah viden nazadnje glupaki
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Rotty pravi:

Zakaj se sploh oglašaš potem, najbrž sta bila dobra osebna prijatelja, žlahta?

Bil je javna oseba, ki je imela nekoč v rokah Slovenijo in našo usodo, zato ni prav nobenega zadržka da ne bi govoril o njegovih delih.
Tudi o Titu se veliko govori na tem forumu in še kakšnem pokojniku, zakaj se tam ne oglašaš in sedaj pametuješ, ko gre za dokaj aktualno zadevo.

Pohvali ga z dobrimi deli in jih naštej tu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Raje si poglejte kako ni znal niti z bankomata denar dvignit.
Vprašanje, če bi nekdanji ključavničar o katerem še danes premnogi sanjajo, da je bil idealni voditelj in po njem poimenujejo ulice, znal dvigniti denar z bankomata pred kamerami.
Snecer, kakorkoli obrneš, noben komunistični oziroma postkomunistični finančni minister v samostojni Sloveniji ni zunaj delal več kot kake raziskovalne naloge in je celo življenje jedel, kar mu je proračun pripravil (na faksu). Bajuk edini odstopa.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
brezveze se trudit...bebčki sodijo uspešnost ministra po njegovem rokovanju z bankomatom. Očitno se v butalah ministra izbira tako, da se meri čas, v katerem je zmožen dvigniti denar. To potem pojasni, zakaj smo tam kjer smo. Imamo izredno srečo, da smo vezani na nemško gospodarstvo, ki je v zadnjem času zelo uspešno prebrodilo krizo in se je orenk vzpelo. Brez tega bi danes jedli travo in lubje. Ampak važno, da bi bebčki ploskali svojim rdečim gospodarjem, ki so oh in sploh mega sposobni. Z izobrazbo ali na fspn, z malo sreče pa na naši, seveda najkvalitetnejši ekonomski fakulteti na svetu. Očitno.
bonk.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Zanimivo, da vedno največji papki ocenjujejo delo in sposobnosti človeka, ki je bil gospod za vse današnje politike in kvaz managerje! Razni šlosarji, tišlarji in ostali bagra fizikalna ocenjuje delo ekonomista. Ni za đabe dobil priznanje... Mislim, da človekovo delo lahko ocenjuje samo človek iz istega foha, pa še ta mora pred tem tudi kaj pokazati.... BEDA!!!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Glede na vse hvalospeve me zelo čudi, da leta 2008 ni dosegel s stranko praga za v parlament. Če je bil res tako dober kot trdi večina, zakaj ni NSi-ja v parlamentu?
In kot drugo, glede na vse napisano se pod njegovim ministrovanjem na moji plači ni niti malo poznalo...

V glavnem, umrl je, nenadoma, naj počiva v miru.

P.S.: Da ne bo kakšnih nepotrebnih in neumnih napadov določenih uporabnikov (kolikor sem jih pokapiral), sem nevtralen, upam pa na nove obraze v politiki. Tole kar sedaj ponuja parlament, je že po dolgem in počez prežvečeno.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Ta primerjava z bankomati, je pač nit, ki so jo iskali 8 ur po internetu, samo, da lahko nekaj vržejo pod noge nasportniku, ki je isti dan preminil. Sramota.

Predno prihajate ven s takimi bedarijami si poglejte tole:

Lepo prosim za malce spoštovanja do g. Bajuka, malce! Poglejte kaj delate sami...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Ne mešat Bajukovo delo z NSI! Mislim, da je NSI potopil Čebelar in ne Bajuk! Peterle je zdrahar in on bi se moral posloviti od vseh javnih funkcij in lepo doma pred čebeljnakom igrati na orglice...Ljudje so raje izvolili za predsednika sluzastega ušesmana, kot pa starega prdca, ki se vleče kot smrkelj skozi vso zgodovino samostojne SLO, pa ne pomnim, da bi bilo kdaj kaj od njega!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Brez zamere ali pa tudi z njo zaradi mene...s takšnimi ...... kot ste vi, nam drugega kot propad pa pripojitev k Avstriji res ne ostane.
A lahko vsaj ob smrti, v tujini zelo priznanega profesorja in ekonomista, ne pišete kozlarij in odkrivate svoj precej nizek IQ in še manjši EQ ter porazno znanje slovenščine, pa čeprav je to forum!

Dr. Bajuk počivajte v miru, ne glede na to kaj si "poznavalci" mislijo o vas!

tebe je pa tole ganilo direkt v srce.

imam predlog. da nam ne bo težko ob aneksiji, pakiraj in prvi bus za osterrajh..pa odpri kako info točko za ans ničvredneže, ki se bomo trudili ne slediti ti in ohraniti slvoenski jezik, poznavanje zgodovine in vsaj nekaj ponosa.

nismo vsi rojeni za bečke konjušare

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Da se ne boš zjokal
bonk.gif

v glavnem-še včeraj pokončen kristjan, danes pa...kaj? mrlič, kot vsak
bonk.gif

danes..poležen..a je to slovenska beseda.

oz by maratonci

juče je bio visok, a danas je dugačak

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo, da vedno največji papki ocenjujejo delo in sposobnosti človeka, ki je bil gospod za vse današnje politike in kvaz managerje! Razni šlosarji, tišlarji in ostali bagra fizikalna ocenjuje delo ekonomista. Ni za đabe dobil priznanje... Mislim, da človekovo delo lahko ocenjuje samo človek iz istega foha, pa še ta mora pred tem tudi kaj pokazati.... BEDA!!!

a ti bajukovo delo ceniš..uno..ponosen si an tega sposobnega človeka..posameznika, ki s eje trudil za blagotanje drzave

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Vprašanje, če bi nekdanji ključavničar o katerem še danes premnogi sanjajo, da je bil idealni voditelj in po njem poimenujejo ulice, znal dvigniti denar z bankomata pred kamerami.
Snecer, kakorkoli obrneš, noben komunistični oziroma postkomunistični finančni minister v samostojni Sloveniji ni zunaj delal več kot kake raziskovalne naloge in je celo življenje jedel, kar mu je proračun pripravil (na faksu). Bajuk edini odstopa.

no, ključaavničarju so zahodnjaki in vzhodnjaki, pa še neuvrščeni pošiljal denar na račun..je naprej plačeval v gotovini.

primerjat tita z bajukom je pa takos rmaotno, da to nima nbenega zdravega okusa..

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

a ti bajukovo delo ceniš..uno..ponosen si an tega sposobnega človeka..posameznika, ki s eje trudil za blagotanje drzave

Cenim Bajuka kot človeka! Ne morem soditi njegovega dela, saj nisem ekonomist in o tem nimam pojma. Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd... Všeč mi je bila njegova umirjenost in verjamem da je bil človek res pošten. Ne vem kdo mu lahko kaj očita glede njegove kariere in njegovih dosežkov, pa če zadnjih 10 let v SLO odštejemo!? Zame je bil Bajuk ljudina. Prav tako Jože Pučnik!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok, kukr rečeš.

me pa zaniam kako taka poštena ljudina zaide v bajukovo vlado in nastavi nesposobneže, pobere odpravnine in druge pizdarije

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd...
Sprašujem se, kaj jemlje tisti, ki je tole priznanje podelil... V Evropi je takrat bilo vsaj nekaj bistveno boljših ministrov za finance. Sicer pa v tistem obdobju bi še jaz lahko bil finančni minister.
Kakorkoli, pri tistem priznanju je najverjetneje "bilo nekaj v luftu"...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:

Bajuk je demonstriral dvig eura iz bankomata, lahko bi prej vsaj povadil, ne pa da se je tako blamiral pred celo Slovenijo.

Kakorkoli v novi vladi ga več ne bo.

Še vedno nisem slišal kaj revolucionarnega je naredil in v čem je bil tako superioren, da ga je orgličar uvozil v Slovenijo.

Cilj orgličarja je bila jasen. Še vedno je bil ihtav, da je njegova vladavina tako hitro propadla in je reveža Bajuka izkoristil za prevzem oblasti leta 2000. Bajuk pa naiven, razmer ni poznal, je prevzel zadevo in padel v naš prostor.

Poraženec je bil pa spet orgličar, ki je sesul SKD, NSi itd. še Bruselj je preblizu.

Je pa res, da Bajuk ni dajal takšnih ideoloških izjav kot orgličar, dajal je vtis da gre za lutko, ki jo vodijo.

Še biser orgličarja... da je Bajuk širil krščansko demokracijo (to dvoje ne gre skupaj) in da je hotel pri nas ameriško demokracijo (ne hvala).

Kako je bil vzgajan od malega, pod kakšno ideologijo in vrednotami pa ni treba 2x ugibati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Cenim Bajuka kot človeka! Ne morem soditi njegovega dela, saj nisem ekonomist in o tem nimam pojma. Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd... Všeč mi je bila njegova umirjenost in verjamem da je bil človek res pošten. Ne vem kdo mu lahko kaj očita glede njegove kariere in njegovih dosežkov, pa če zadnjih 10 let v SLO odštejemo!? Zame je bil Bajuk ljudina. Prav tako Jože Pučnik!

hysterical-1.gif
Tako kot si danes prvič slišal za nagrado vključno še z nekaterimi tukaj, si prvič slišal tudi za eminentno revijo, ki je podelila nagrado.

To je tako resno kot kakšne nemške avtomoto revije, kjer je vedno avto leta nemška znamka vključno s proizvajalcem gum in podobno.

Bi bilo zanimivo videti kdo je "glasoval" za Bajuka iz "Slovaške" ipd.. kdo je bil urednik, šef revije.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok, kukr rečeš.

me pa zaniam kako taka poštena ljudina zaide v bajukovo vlado in nastavi nesposobneže, pobere odpravnine in druge pizdarije

Zakaj bi se odpovedal stvarem ki mu pripadajo po zakonu? Vsi pred njim in po njem so ali bodo to izkoristili! Tudi če bi se on odpovedal vsemu, bi ljudje še vedno natolcevali naprej! Ko je popušil na volitvah je odšel... Tip ni potreboval tega sranja in njegova eksistenca ni bila odvisna od denarja iz politike, tako večina smradov iz parlamenta! Močno dvomim, da je on nastavljal nesposobneže, saj verjamem, da veliko ljudi sploh ni poznal. Bili so mu svetovani, predlagani itd... Sicer pa ne bom nekaj pametoval, saj stvari ne poznam. Tako ali tako ne mislim nikogar prepričevati! V bistvu me briga kaj si mislite o njem! Zame je pomembno kaj jaz vem in kaj jaz mislim!