Glej, javno ne mislim nikogar linčat niti poveličevat iz takšnih in drugačnih razlogov. Recimo, da v več kot 10 letih sem imel priložnost delat za dobrih 20 terapevtov, recimo, da gre cifra proti 25. In sam bi se danes vsedel na stol pri štirih in plačal polno storitev. Ostalo ni šans, da mi paca po ustih. In ko me kdo v živo vpraša mu tudi razložim kaj pa kako. Je pa res, da gre to za zdravnike "samoplačnike" in se vsakomur zatakne že pri tem, češ dajem državi ne bom plačeval še enkrat. In dam prav, ampak na koncu je vsak zase gospodar. Pa ne rečem, da so vsi koncesionarji zanič, ker imajo nekateri vseeno tako ali drugače opravka z njo. Verjetno je mlajša garda malce boljša po teh ZD-jih, ker vem kaj so tastari počeli, vključno s tehniki. To je bila vsak dan veselica, ampak se mi zdi, da so se časi vseeno malo obrnili.
Sem se pa odločil, da bom vse faile poslikal.
In zame osebno je doktor vreden kolikor je protetika, začenši z odtisom dalje. Tako kot sem jaz zanj tehnik glede na to kaj mu vrnem. Če so pogoji lahko narediš super zadevo, če ne pride ven fail iz obeh strani. In vsi grešimo kdaj pa kdaj, z eno razliko, da nekateri grešijo dnevno. Manjka samokritičnosti na vseh straneh, tu vidim problem. Zakaj je pa ni pa lahko nastane dolga debata.
Skratka, to je to.