umazanija v nafti

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jaz ne mešam, ampak ti slabo bereš. LEpo piše, da mu je mehanik zagotovil, da je to od nafte ali samo jaz tako razumem? Torej je pripričan, da je od nafte, torej bo po tvojme mnjenju to dovolj in bo uspel, ker nafttar pač zlepa ne bo priznal krivde. To, da je kriva nafta pa bo moral dokazat uporabnik, to pa pravim, da je tožba obsojena na propad in nastanek dodatnih stroškov, ki jih je potrebno pribiti k popravilu! Torej moj zaključek v tej temi je če bo tožba je to obsojeno na propad!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mehanik ni noben strokovnjak za maziva in goriva tako da je to ena velika bedarija. Kot sem napisal, ČE je prepričan v to kar mu je mehanik zagotovil naj gre v postopek, naj pokliče pristojne službe. Seveda če je res kaj na tem da je nafta bila slaba in ČE bo malo zagrozil z mediji da naredi tej naftni družbi reklamo bodo hitro uredili. Mislim da niti tožba ne bo potrebna. Je pa res da če bi avtomobili spet masovno crkovali, da bi bilo o tem kaj napisanega. Torej ta pogovor sploh ne teče o tem da je bilo kaj narobe z gorivom, govorimo samo o tem kakšne so možnosti oz. morebitni scenariji...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sem ti napisal, če si tako prepričan v uspeh, če je kriva nafta potem se zmenita in mu časti odvetnika, če veš da dobiš kje je potem tu problem nimaš kaj izgubit!
grims-1.gif

Te grožnje z mediji že dolgo ne vžgejo več enkrat se o tem poroča (če imaš srečo in poznastva) pol pa se o tem ne govori več. In kaj misliš, da boš naredil z mediji, to da ljudje ne bodo več tankali napetrolu oz. omwju?
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kdo je rekel da sem jaz v kaj prepričan? Preberi še enkrat kaj sem napisal zgoraj, če je on prepričan ne jaz. Zakaj bi mu pa naj pomagal? Saj nisem jaz noben pravnik!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kdo je rekel da sem jaz v kaj prepričan? Preberi še enkrat kaj sem napisal zgoraj, če je on prepričan ne jaz. Zakaj bi mu pa naj pomagal? Saj nisem jaz noben pravnik!

Malo si preberi kaj si pisal danes! Vem da nisi pravnik, ker sem bral kaj pišeš, to ne rabiš poudarjat!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Vem kaj sem pisal. Tudi nisem nikomur trdil da je uspeh 100% garantiran, saj nikjer ne piše da je bilo res kaj narobe z nafto.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Sobe in visokotlacna crpalka ne morejo biti poskodovani zaradi smeti ker imas filter. Poskodbe najveckat pridejo zaradi vode ali pa ce filter ni ustrezen ali pa ustrezno montiran.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Tudi če dokaže da je vedno točil na isti pumpi mu bodo rekli ....saj je tudi 100 drugih točilo iz istaga rezervarja pa se ni nihče pritožil....se pravi da je napaka na vozilu.

To je kot olje z leklerka......meni ki ga malo pije(pa ne tistega z leklerka)...kaj naj potem rečem da hočem nov avto ker mi je zaribal zaradi olja ki ga je predčasno spijo do konca.?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja mac77 tako bi moglo bit ja, nam je npr. na Laguni vse zdrkalo. So v Mariboru na Štajerskem avtomodomu menjavali celoten sistem vbrizga. Pa filter je bil prav montiran
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Sobe in visokotlacna crpalka ne morejo biti poskodovani zaradi smeti ker imas filter. Poskodbe najveckat pridejo zaradi vode ali pa ce filter ni ustrezen ali pa ustrezno montiran.

... in ne samo to, za Common Rail sisteme je smrt tudi zrak oziroma prazen rezervoar ...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hja mac77 tako bi moglo bit ja, nam je npr. na Laguni vse zdrkalo. So v Mariboru na Štajerskem avtomodomu menjavali celoten sistem vbrizga. Pa filter je bil prav montiran
smile-1.gif

Saj pravim, najverjetneje voda ce je BMW, Renault pa je itak zgodba zase.
smirk-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
ksz...

lol, kakšna prerekanja so zdej (spet) tukaj, tega sploh nisem hotel
grin1.gif

vse kar me je zanimalo je samo to, če lahko nekako poizkusim dobiti kakšno odškodnino in to je to, druga pametovanja me ne zanimajo. in tudi ne trdim, da ima tisti bencinski servis, kjer sem takrat tankal, konstantno oporečno nafto, vse skupaj je najverjetneje le splet nesrečnih naključij.........

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Za tako reklamacijo moraš imeti račun, najbolje je da stalno tankaš na isti pumpi, kontaktiraj petrol pa ti bodo povedali kako naprej.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:

Je mozno, da niso filtri tako kvalitetni oz. je odvisno kerega (firmo) vzames?
confused-1.gif

lp

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
naceloma imajo vsi priznani proizvajalci kvalitetne filtre, problem je ker se naveliko pojavlajo ponaredki.
Za VOLVO so najdli ponaredke ki so prepuscali 10x vecje delce kot so dovoljeni z strani proizvajalca.
Pred kratkim je bil sejem avtomobilske opreme v Nemciji.Zoll je seveda imel racijo in najdli so ogromno ponarete robe. Najvec filtrov, brisalcov, zavornih ploscic.
Jaz v svoj avto dam vedno original filter, kuplen na servisu. Ziher je ziher, razlika pa 2 eur, ali pa kak Mahle-Hengst ki je proizvajalec za prvo vgradnjo.

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.249
113
da se ne boš usral, preberi kaj sem napisal in preberi kaj si sam napisal v odgovor meni in kasneje še drugim... ko boš to naredil boš ugotovil, da si en velik i.d.iot inda si rabil 10 postov v katerih si razložil to kar sem sam zajel v enem, samo da rabiš ti pač imeti narisano, da kaj razumeš drugi pa pače tega ne rabimo