Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi ta se montira z vijakoma v kvadratno dozo in ne s kaveljčki. Bi se pa mogoče dala predelati. Ali pa bi se predelala doza, da bi se lahko vtičnica privijačila. Ampak pri omrežni napetosti je treba biti s predelavami previden.
Tak komplet od TEM, kot ga je prilepil jest je 100% preverjeno kompatibilen z našimi okroglimi dozami. Jaz imam par teh UK štekerjev doma zmontiranih, ker se mi ne da vsakič kablov rezati.
Jaz sem jih kupil v Merkurju. Na zalogi jih niso imeli, ampak so mi naročili. Tudi po 1 kos, ko sem rabil. Dobavni rok je bil okoli 3-5 dni.
Če ti ne bodo hoteli naročiti, mi lahko daš na PM podatke, pa ti jaz naročim.
No, da zaključim. Po nepotrebnem kompliciranju sem odšel v najbližjo "vaško" privat elektro trgovino, kjer so mi brez problema naročili ENO britansko vtičnico iz TEM. Dobil sem jo v roku treh delovnih dneh.
potem jo bom sam priklopil. Če pa mi kaj ne bo jasno pa bom raje poklical kakega štromarja, ki se s tem ukvarja, da ne bo kakšnega kurčlusa.
Hvala vsem za nasvete. Posebej Trollu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.