UK vtičnica

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 17097
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 17097

Samo eni pa ste
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Borg pravi:
ki pa preko UK/EU adapterja preveč "štrli" iz vtičnice
Najmanj trikrat sem že povedal, da imam adapter in da mi to ne odgovarja.

@Jest, brunobruno, bratusm, ... hvala se bom pozanimal v kakšni bližnji elektro trgovini, če tam ne bodo imeli pa naročil preko zgornjega linka. Na sliki se ravno ne vidi dobro kako izgleda zadnji del, ki gre v dozo. Zato bi to raje osebno nabavil, da vidim, če odgovarja kot, da dobim nekaj kar sploh ne bo pasalo v dozo.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
To je modularni sistem. Torej ves modul paše skupaj. In modul je na okrogle soze, kupuš standardni okvirček za dozo, v katero samo klikneš uk vtikač. Čez pa gredo vsi modul pokrovčki iz serij.
Tako da 100% gre notri.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ti si pa fuuuul pameten, ker si en katalog prilepil, wooow, si pomagal, res, svaka ti čast...
Hvala ni za kaj! Upam, da sem te s tem tudi kaj podučil.
priden.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Okvircek kupis tak "s kremplejci", ki je narejen za standardne okrogle doze premera 60 cm

skitched-20170222-094142.jpg

UK vticnica je le eden izmed modulov, ki pase v ta okvircek ...

skitched-20170222-094157.jpg

Pa pac okvircek, ki ti je najbolj vsec ...

skitched-20170222-094403.jpg

In to 100% pase v stanardne okrogle doze ...

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Okvircek kupis tak "s kremplejci", ki je narejen za standardne okrogle doze premera 60 cm

skitched-20170222-094142.jpg

UK vticnica je le eden izmed modulov, ki pase v ta okvircek ...

skitched-20170222-094157.jpg

Pa pac okvircek, ki ti je najbolj vsec ...

skitched-20170222-094403.jpg

In to 100% pase v stanardne okrogle doze ...

To bo to ja, še enkrat hvala. No mislim, da to morajo imet vse specializirane trgovine z elektro materijalom. Če ne drugače po naročilu. Sem iz okolice Kranja. Elektro trgovina Lotus bi to znala imet. Bom šel v prvi priložnosti tja vprašat.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

To bo to ja, še enkrat hvala. No mislim, da to morajo imet vse specializirane trgovine z elektro materijalom. Če ne drugače po naročilu. Sem iz okolice Kranja. Elektro trgovina Lotus bi to znala imet. Bom šel v prvi priložnosti tja vprašat.

Prvi in tretji modul se da dobiti v vsaki stacuni z elektromaterialom ... UK vticnico bo pa pri nas pomoje malo tezje dobiti... in jo bodo verjetno morali narociti ... V Lotosu lahko vprasam spotoma, ce sluajno imajo... ker so sosedje tukaj, kjer delam
smile-1.gif
...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

Bolj verjetno imajo v Elbi-ju (KR): http://www.trgovina-elbi.si/
Bolje da prej pokličeš, ker po moje to ni nekaj kar bi imeli vedno na zalogi...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Se priporočam ja.

Sem vprasal... sicer nekaj malega ima v Lotosu od TEM Čatež... vecino pa po narocilu... UK vticnice pa sploh ne... in bi moral narociti... traja pa potem kaksen dan ali dva, da dobi dobavljeno... ce je seveda na zalogi pri dobavitelju ...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
K sreči je TEM slovenska firma in ko imajo na liniji, ti po tem pošljejo (ne proizvajajo vsega ves čas). Mnogo bolj so fleksibilni, kot kak italianski vimar, kjer lahko na "specialni" kos iz kataloga čakaš 3-8 tednov.

(še vedno, najboljša rešitev je menjava vtikača na kablu. "stroj" lahko po tem priklopiš kamorkoli v hiši, pa tudi tista vtičnica je uporabna za karkoli in ne le za to eno napravo, kupljeno v UK. Ampak, stvar izbire...)

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

Bolj verjetno imajo v Elbi-ju (KR): http://www.trgovina-elbi.si/
Bolje da prej pokličeš, ker po moje to ni nekaj kar bi imeli vedno na zalogi...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Se priporočam ja.

Sem vprasal... sicer nekaj malega ima v Lotosu od TEM Čatež... vecino pa po narocilu... UK vticnice pa sploh ne... in bi moral narociti... traja pa potem kaksen dan ali dva, da dobi dobavljeno... ce je seveda na zalogi pri dobavitelju ...
Saj se ne mudi, bom pa počakal da naročijo, ko bom šel v tisti konec pa povprašam tudi v Elbiju.
Vem da bi bilo bolj enostavno zamenjat vtikač, če bi bilo možno. Je pa tako, da je ta vtičnica na takem mestu, da je v bistvu neuporabljana in bo služila samo za ta namen. Če pa že je pa potem 10 minut pa lahko daš nazaj našo EU.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Kadar rabim kaj od Tema-a, naročim online pri Elektrotrgovini ali pa Elektro Ist-u. Zadovoljen z obema.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Hvala Bucko. Sem kontaktiral Elektrotrgovino, jo imajo točno tako iz zgornjega linka toda ne na zalogi. Upam da jo bodo naročili po naročilu.

I

Izbrisan uporabnik 17097

No sem prejel odgovor iz Elektrotrgovine, da: lahko naročijo v primeru, da gre za večjo količino.
Halo, kaj moram sedaj naročit 100 kosov?
bonk.gif