Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Kdor ne reskira ne profitira.
Lih kar so zadeli jackpot.
Doletela jih bo prava kazen kot se za smeti, ki prodajajo drogo mladoletnikom, tudi spodobi.
Malo težko bodo sedeli naslednjih 50 let, drugače pa ni panike.
A starejšim če se pa prodaja je pa kul?
Sej kokice nebo nič manj pri nas.
Mogoče bi bil jaz tako jeyen kot ti, če bi jih dobili v avganistanu z 50 kilami rjavke. Tisto je prava droga za
uničevanje živlenj, družin ipd, tisto je treba zatret do konca, to belo zadevo že policija pri nas tolko tolerira,
da vbistvu tut če dobijo cestnega dilerja z 20imi grami, sicer mu vse poberejo + hišna ampak ta pokliče
odvetnika in je še isti dan zunaj na poti do svojega "skladišča" in dalje na cesto... Če te dobijo z "rjo" pa
imaš dost večje probleme.
Sicer tako vsi poznamo sceno več ali manj, koka se z lopato meče za folkom, pa noben nič...
Razumem tvojo jezo, ampak vseeno...
Zdaj zakaj nisem tako jezen kot ti...
Glej zakaj ne; s punco sma malo po šopingu grema na par kavic v te "taboljše" clube (kafiče) o katerih se
tolk govori da so super in oh in sploh v LJ. In ker je MB bolj kmečko mesto nama je seveda vse sper zanimivo,
kafane res na nivojih, tega v MB ne vidiš. (kateri kafiči nemislim debatirat, vsak zase ve najboljse)
In kaj vidim? Tole.
In ker mi ni dalo miru, sem še mojo nažical, da mi gre še ženski wc pofotkat.
Skratka nevem no, dobesedno eni nevem zakaj pomagajo. S takimi pripomočki,
ala "pepelniki". Nevem kako je v LJ ampak v MB ti prec huda poje da imas to na wcju.
Al pa je to pač taka kultura ponovem, kot cigareti, vsak drugi kadi....