Ujeli tri Slovence- tihotapili kokain v Peruju.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Kokini listi so pa res jaka droga
hysterical-1.gif

Tistih par zelenih pildkov so tretirali kot čaj - nek ima, sirotinja
grin1.gif

kar se mene tiče to sploh ni droga. Gre se pa zato da so na vsaki kontroli (potni list, check in, kontrola pred check-inom) vprašali če imaš s sabo kaj tekočine, ostre predmete in kokine liste.

Verjetno to tako sprašujejo čisto iz firbca ne, ne pa zato ker bi bilo prepovedano?
rolleyes-1.gif

bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
A kdo ve, če so že doma?

teh modelov nebo za videt na brniku še vsaj
5 let. Tak po clankih, dokumentarcih, jih caka
ena osmica. Odsedim pa raje pri nas 12
kot pa tam 3. Ceprav ce tam prezivis 3 ti
ni hudega, oz. si 2,10, 140kg, delaš na bencu
120 in maš prag bolecine kot bullterier na
apaurinih.

Nevem, moje mnenje je, da bi ipak mogli decke
spravit pod alpe, sej so nasi. Ce tu cigote toleriramo
pol bi se deckom stolelirali to pocetje pa naj se tu
vsedejo vsak za petko pa je to to.

Smilijo se mi ker so kot zajci v terariju s pitoni.

Pac moje tolerantno mnenje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Kje pa je fora da jih Peru hoče zadržati v državi? Saj jim vendarle predstavljajo strošek.

bol mali strosek.

To je njihovo sporocilo vsaki drzavi katerega drzavljana primejo; do NOT f*ck with us!

Sej po svoje majo prav, ampak to bi recimo
popolno,a upraviceno pocela kaka švica, nemčija,
ko so zapori pogojno vzdrzni.

Vecina nas bi notri umrla v prvem mesecu.
Neznas spansko, nisi gorila, nimas dnarja.

Upam, da so barem skupaj da jim znese skoz dan
prezivet. V kolker se niso spokregali v smislu "zaradi tebe sem zdaj tu" "ti si naju prepriceval..."

eh zalosten postanem...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Ja samo če zdaj njih pošljejo domov, bo to signal kriminalcev, da kar pridite v Peru, če vas ujamemo, boste šli pa domov na prestavjanje kazni v celico z internetom in človeškimi pravicami. Veš da si take reklame nočejo narediti
smile-1.gif
.

LP,
PIC

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
no ja, samo potemtakem ta celica z netom in pravicami ze zdaj signalizira; "hey, ne hodi v jeben Peru, kupi si drazjo koko tu in dilaj, itak te morjo ene 7x prijet da te dajo za 3 leta na poln penzion
po izbiri en vegi pa 2 mesna.

Gre se zato da pac tam nasi pubeci nimajo osnov prezivetja. Lahko si mojster pogajanja in sklepanja kupcij, ce pa nepoznas jezika.

Bottom line, dajmo jih zvlect sem, ze samo dejstvo
da cela slo ve da je tam prec pizdarija bo vsak parkrat premislil ce bo sel.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Dajmo jih raje tam pustit in upat, da se nikoli ne vrnejo sem. Takih namreč ne rabimo, bande kriminalne je že itak dovolj. Bolje bi bilo, da bi naše tja vozili prestajat kazen ...

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Dajmo jih raje tam pustit in upat, da se nikoli ne vrnejo sem. Takih namreč ne rabimo, bande kriminalne je že itak dovolj. Bolje bi bilo, da bi naše tja vozili prestajat kazen ...

Jest tud tko pravim. A prej za švercat je blo pa vse OK. Zdej, k so jih prjeli, so pa revčki. Naj nosijo posledice svojih dejanj, saj so vedeli v kaj se spuščajo in kaj tvegajo.

Če bi jim pa slučajno uspelo, bi bli pa glavni frajerji na selu, a?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Še nauk te zgodbe: preden greš v Peru po drogo, vsaj pol leta aktivno spremljaj španske in mehiške nadaljevanke, da se naučiš osnove jezika...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Kaj pa če bi se šlo za tvojega sina? (pa ne mi zdaj, "moj nebo tak vzgojen")

Bi isto rekel za svojega sina, brata, bratranca, najboljšega prijatla?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Kaj pa če bi se šlo za tvojega sina? (pa ne mi zdaj, "moj nebo tak vzgojen")

Bi isto rekel za svojega sina, brata, bratranca, najboljšega prijatla?
Tudi podpora xyz prijatelju/sorodniku se pri določeni stopnji neumnosti konča. Pri enih prej, pri drugih kasneje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
[censored] so se mi zasmilili, mater solze točim..dajmo naredit peticijo da jih vrnejo, tudi denar doniram, za varno vrnitev.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Verjetnost, da bodo tu kaj prispevali v pokojninsko blagajno je tudi precej majhna...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Že že, ampak vrjetnost da bodo tam umrli je zelo velika, in smrtna kazen za vse tri ni ravno pravična.
Če bi isto naredili v Malziji, bi bili že mrtvi. Tule bodo torej bolje skozi prišli.
Sin/brat/bratranec/prijatelj?
Verjetno (ne pa nujno)/morda/ne/ne ...
Za nekatere stvari nimam tolerance.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Nekako se strinjam. Po bombi tudi ne moreš s kladivom udarjat. To je nekako isto. Ali pa troskok v minsko polje. Maš več šans, da dobiš po pički, kot ne. Pa kdo skače v minsko polje? Noup. Tudi če bi bila nagrada miljon $. So?
17758-icon_confused.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Neznas spansko, nisi gorila, nimas dnarja.

Ne rabš bit gorila. A veš kok so mejhni tej ljudje?? ženske 150 centi ali manj, če je bil kje kak možakar 165 centi pa je bil že velikan!

Jst sm bil tam s svojimi 180cm in 90 kilogrami orenk gorila, sm se prov čudn počutu kot kak Guliver.

Vidu sem pa celo dva perujca ki sta bla visoka tok kot jst, pa še onadva sta bla nafilana s kakimi steroidi, ker sta bla kao natrenirana.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
...pa dobro kaj je blo potem s tistimi 2 ali 3 fanti iz portoroža, ki so jih tudi tam ujeli, pred cirka 4 leti....tudi so imeli par kil v nahrbtnikih menda...