Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Koga ze? Mislis, da ta teleta poznajo koga? Se ta, ki jim je dobavil pomoje izgleda kot polovica prebivalcev peruja s poncotom. Kontaktni podatki pa ze zdavnaj ne obstajajo vec. Ze to, da so jih dobili na meji pomeni, da nimajo konkretnih vez ali pa je celo nekdo jih zatozil, ker so pac nihce.
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
noben ni tolk neumen da gre zastonj na počitnice, v zameno za počitnice pa prešverca 50 kg
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne potrebujes jo, te sami najdejo, odvisno kako te ocenijo.
@Apollo8
Prvic slism, da bi nekdo neposredno nabavljal iz Peruja, preko postarjev, je prevec tvegano.To sli fantje na svojo roko, ker jih je vodil lahek zasluzek, za slovenske razmere bi bil to odlicen zasluzek. Odvisno kaj so s temi kilami nameravali poceti.
Citat:
Uporabnik mora pravi:
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!? A bi ista sranja govoril kot zdej? Jaz sem mnenja da še najhujšemu sovražniku ne smeš želeti slabo! Veza je bil Danilo (že dvakrat to izvedel) , ki je tudi vsem plačal karto in vem da če bi onadva vedla kok bosta nesla čez ne bi šla v to. Če je bil kdo pozoren je bilo rečeno da je škoda da samo dva sodelujeta tretji pa ne. Normalno sej se ne upa ker če pove za vezo se lahko v zaporu poslovi od življenja saj bodo njega tudi tja zaprli. Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!
Bi rekli da imaš mafijske prijatelje in si najbrž to tudi sam!Citat:
Uporabnik mora pravi:
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!?
Dnar ju je zamikal, hm, koliko je takih, ki jih dnar zamika, alo dejmo zdej vsi par kil koke v ruzak pa gremo služit. Če imaš kaj v glavi, si pošten in se zavedaš svojih dejanj, se ti to najbrž ne more kar tako malo zgodit. Maš poštenjake in barabe in tvoji "prijatelji" so to zadnje.Citat:
Uporabnik mora pravi:A Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!
Citat:
Uporabnik mora pravi:
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!? A bi ista sranja govoril kot zdej? Jaz sem mnenja da še najhujšemu sovražniku ne smeš želeti slabo! Veza je bil Danilo(že dvakrat to izvedel), ki je tudi vsem plačal karto in vem da če bi onadva vedla kok bosta nesla čez ne bi šla v to. Če je bil kdo pozoren je bilo rečeno da je škoda da samo dva sodelujeta tretji pa ne. Normalno sej se ne upa ker če pove za vezo se lahko v zaporu poslovi od življenja saj bodo njega tudi tja zaprli. Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!