Ujeli tri Slovence- tihotapili kokain v Peruju.

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
noben ni tolk neumen da gre zastonj na počitnice, v zameno za počitnice pa prešverca 50 kg

Mirage

Pripravnik
30. nov 2007
223
10
18
https://www.youtube.com/watch?v...PL&index=22
Zanimiv dokumentarec na to temo.
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne potrebujes jo, te sami najdejo, odvisno kako te ocenijo.

@Apollo8
Prvic slism, da bi nekdo neposredno nabavljal iz Peruja, preko postarjev, je prevec tvegano.To sli fantje na svojo roko, ker jih je vodil lahek zasluzek, za slovenske razmere bi bil to odlicen zasluzek. Odvisno kaj so s temi kilami nameravali poceti.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Koga ze? Mislis, da ta teleta poznajo koga? Se ta, ki jim je dobavil pomoje izgleda kot polovica prebivalcev peruja s poncotom. Kontaktni podatki pa ze zdavnaj ne obstajajo vec. Ze to, da so jih dobili na meji pomeni, da nimajo konkretnih vez ali pa je celo nekdo jih zatozil, ker so pac nihce.

Pa misliš, da so šli na lastno pest al kaj?
smile-1.gif

Glede na vprašanje "koga", se pomojem bolj tresejo pravi kupci v SLO.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
noben ni tolk neumen da gre zastonj na počitnice, v zameno za počitnice pa prešverca 50 kg

Je, nekateri veselo sedijo za rešetkami. In to mislim resno - je tok neumen folk. Ja v Sloveniji je tok neumen folk. Pac.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne potrebujes jo, te sami najdejo, odvisno kako te ocenijo.

@Apollo8
Prvic slism, da bi nekdo neposredno nabavljal iz Peruja, preko postarjev, je prevec tvegano.To sli fantje na svojo roko, ker jih je vodil lahek zasluzek, za slovenske razmere bi bil to odlicen zasluzek. Odvisno kaj so s temi kilami nameravali poceti.

Kdo pa pravi da so nabavljali iz peruja, oni so tam robo prevzeli, kdo jo je dejansko prodal in kje je bila proizvedena pa midva ne moreva vedet. 100% niso sli na svojo roko, ker ti trije pobje nimajo tok denarja + organizirat bi mogli predajo denarja (ni hkrati kot prevzet 50kg koke).

V sloveniji se trese folk, samo ne zato ker se bojijo teh treh ampak ker se bojijo tistih ki se bojijo da bodo ti v sloveniji kaj scvekali ce prvi trije kaj izdajo. V glavnem vprasanje ce je roba sploh sla v slovenijo, organizatorji niso bili ti trije kekci (ne prevoza, se manj pa nakupa), nihce pa jim ni podtaknil kot se skusa to prikazat v medijih.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
To za Peru sem se morebiti nerodno izrazil. Izvor najbrz res ni iz Peruja.

Sicer v taksni temi tezko pametujem, ker ne poznam doticne osebke, ki so bili ujeti. Drugace pa resnicno dvomim, da je nekdo poskusal preko folka kot je frizer ter delavec na crpalki.

Kot drugo zakaj ne verjamem, da so fantje delali za nekoga je ta, da so poti v Sloveniji ze utecene ter se jih malo kdo ne upa drzati, ker si ob robo pa se marsikaj vec. Nekomu so placali za informacijo in poskusali svojo "sreco".

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
Tu sedaj ne razumem kaj mislis s placilom informacij itd. Sklepam da mi8slis da so nekomu palcali da jim je povedal kje nabavit. Tudi ce bi tvoja teorija zdrzala, se ustavi pri denarju - ti trije fantje niso mogli placat robe. ker 1. nimajo tok denarja. 2. sami trije nikoli ne bi mogli narest predaje denarja. To drugo jim ne uspe logisticno.

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Dela v lokalni fabriki za tekočim trakom, plača 400 € in vozi nov bmw...in NI sumljiv...for sure
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
To se je treba sam 1x poistavit v Lj pri Jurmanu pa mal gledat kak folk se tam voz in v kakšnih avtih, pa je jasno marsikaj...
smile-1.gif

mora

Zelenc'
26. okt 2009
1
0
1
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!? A bi ista sranja govoril kot zdej? Jaz sem mnenja da še najhujšemu sovražniku ne smeš želeti slabo! Veza je bil Danilo(že dvakrat to izvedel), ki je tudi vsem plačal karto in vem da če bi onadva vedla kok bosta nesla čez ne bi šla v to. Če je bil kdo pozoren je bilo rečeno da je škoda da samo dva sodelujeta tretji pa ne. Normalno sej se ne upa ker če pove za vezo se lahko v zaporu poslovi od življenja saj bodo njega tudi tja zaprli. Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik mora pravi:
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!? A bi ista sranja govoril kot zdej? Jaz sem mnenja da še najhujšemu sovražniku ne smeš želeti slabo! Veza je bil Danilo (že dvakrat to izvedel) , ki je tudi vsem plačal karto in vem da če bi onadva vedla kok bosta nesla čez ne bi šla v to. Če je bil kdo pozoren je bilo rečeno da je škoda da samo dva sodelujeta tretji pa ne. Normalno sej se ne upa ker če pove za vezo se lahko v zaporu poslovi od življenja saj bodo njega tudi tja zaprli. Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!

Nič ne verjamem, razen, če lohk dokažeš, kdaj in s kom je bil!
ne-ne-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik mora pravi:
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!?
Bi rekli da imaš mafijske prijatelje in si najbrž to tudi sam!
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik mora pravi:A Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!
Dnar ju je zamikal, hm, koliko je takih, ki jih dnar zamika, alo dejmo zdej vsi par kil koke v ruzak pa gremo služit. Če imaš kaj v glavi, si pošten in se zavedaš svojih dejanj, se ti to najbrž ne more kar tako malo zgodit. Maš poštenjake in barabe in tvoji "prijatelji" so to zadnje.

btw
A so že noseči?
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se strinjam, da je v igri velika kolicina denarja. Se vedno mislim, da so sli na svojo roko ter si od nekoga sposodili denar ali vec njih. Post "morota" nakazuje v mojo smer. Ne bom pa trdil 100%, ker doticnih osebkov ne poznam.
Drugo kar me moti je to, da bi nekdo tvegal toliko denarja s taksnimi amaterji.

@ynos
Sicer ne vem kaksne dilercke imas v misilih, lahko ti pa povem, da soliden dilercek niti ne pomisli o kaksni redni sluzbi. Na zacetku so morda previdini, ko jih bos videl na kaksnih mini motorckih ter skuterjih, kasneje pa ratajo pozresni ter pogumni. Zato jih toliko tudi pade. Niti imajo cas za "redno sluzbo", narkomani so 24 urne stranke. Ce ne dostavljas, izgubis status, narkoman pa najde drugega dobavitelja. O dnevnem izkupicku pa ne bi, ker bi morda kdo dobil kaksno butasto idejo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mora pravi:
Vsi ste tok pametni in debilni, ker mislim da bi vsakega od vas zamikal denar in seveda plačane počitnice, sploh pa me zanima kaj bi rekli če bi bil en od njih vaš prijatel!? A bi ista sranja govoril kot zdej? Jaz sem mnenja da še najhujšemu sovražniku ne smeš želeti slabo! Veza je bil Danilo(že dvakrat to izvedel), ki je tudi vsem plačal karto in vem da če bi onadva vedla kok bosta nesla čez ne bi šla v to. Če je bil kdo pozoren je bilo rečeno da je škoda da samo dva sodelujeta tretji pa ne. Normalno sej se ne upa ker če pove za vezo se lahko v zaporu poslovi od življenja saj bodo njega tudi tja zaprli. Pa še to da druga dva nikol nista nič slabega nardila samo denar ju je zamikal, kot že mnoge pred njima. PA BODITE MALO BOLJ STRPNI DO DRUGIH SAJ NIKOLI NE VEŠ KDAJ SE LAHKO ZGODI KAJ TAKEGA TUDI TEBI! NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!

Kaj bi zdej ti rad povedal? Da nista sama kriva? Da nista vedela? Prodajaj bučke komu drugemu... Za take stvari se hudičevo dobro ve. In praktično ni kakšne bistvene razlike ali švercaš 25 kg ali 50kg. Denar je še marsikoga zamikal, pa potem ni jokal, ko so te dobili. Verjetno nista mislila, da bosta toliko plačana zato, ker je težko 50kg kufr sabo vlačit
smirk-1.gif

Privoščim jima ne, samo če se že greš nekaj takega, vsaj po moško prenesi, če te dobijo.