Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pa kaj ti ni jasno, če je model sam sebe zdravil, nauču se je tehnike od muslimaskih vračara. To vse pozdravi.
Prav gotovo ... In zivel je od humanitarnih prispekov vascanov. Delal je kot fizikalec
Normalno, ker mu je dopizdilo kot dostavljalec online časopisa Blic, se je prijavil pod pravim imenom Ratko Mladiæ na VMA, da mu pozadravijo zametke rakavih tvorb. A veš kaj je zanimivo, jaz se ne delam, da poznam tematiko v piko, ker jo ne, vem pa da jo tudi ti ne poznaš. Tako kot so šele 50 let kasneje odkrili, da je Hitler vedel za manever Heesa nad Veliko Britanijo, čeprav so napisali, da je zblaznel. To so malo večji igralci, ki jim ne boš nikoli kos, mi pa lahko tako preko interneta pametujemo do onemoglosti s pomočjo informaciji, ki jih odobimo na iterwebu, s tem, da si jaz priznam, da ne poznam ozadja igre, kar pa ne drži zate, ti si pač vseveden in nam vse informacije serviraš neposredo iz vira. Jebiga, sej bi reku, da se klanjam pa ne vem kje je jebena Meka pa tudi aladinove preproge ne nosim s seboj.