Ujeli Ratka Mladiæa

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
republiške meje..pa kaj se pol mi hebemo s hrvati..sej se ve kje je in kako je?

zakaj se ne naredi mednarodni kopmropis v palestini, s irska ali abskija, ki so problematicne vrsto let in z mnogimi zrtvami, gospodarsko skodo itd..ampak se ga anredi na balkanu..eh ja

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

zakaj se ne naredi mednarodni kopmropis v palestini, s irska ali abskija, ki so problematicne vrsto let in z mnogimi zrtvami, gospodarsko skodo itd..ampak se ga anredi na balkanu..eh ja

Ker so nekatere zadeve pač hitro rešljive, druge pa žal ne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si zdrav? mentalno? pa mozgani so se razvijal? si dohajal vrstnike?

kosovo..problemi 80-ta. v 90-tih se srbom ubije nacrt zavarovanja svojih manjšin po okoliških novopečenih državah. konec 90-tih se dovoli, da jim manjšina vzame ozemlje

palestina. precej dlje traja. precej bolj jasna slika..ke rpalestinci so samo na eni fronti..en cilj.
baski..hocejo samo samostojnost..niso nikjer drugje v konfliktu

same enolicne zgodbe..izrael bi izgubil, spanci izgubili..oboji izgubili svoje ozemlje..srbi so izgubili manjsine in ozemlje.

če ej teb kosovo najhitreje in najenostvaneje resne problem..si zrel za mandatarja, da resis drzavo..al ap za polje

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja, muđoti res

izi..dejva midva zaključit. ker zame si omejena budala, ki je izgubola starše ins e napaja s sovraštvom. širini rzamišljanja nimaš. taki kot si ti...so pač povprečneži balkana.

živi svoje življenje in se sprašuj čemu ga živiš

Kolikor vidim je eazy tisti ki te je zabil, ze nekajkrat... on vsaj svoje trditve podkrepi z trdnejsimi argumenti, tvoji temeljijo samo na tvoji domisljiji in izjavah in ravno ti si tisti ki je opit z sovrastvom in pred seboj vidis samo sliko velike srbije. E prjatu, poglej na karto, sploh ni tako velika.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lahko kapiraš kar češ, ampak dokler sprašuješ kaj ima kosovo pri tem, te moram etiketirat s teletom

kako lahko en narod, eno problematiko obravnavaš na dva povsem nasprotujoča načina?

midva sva zavedna slovenca. in sva doma v novem mestu..se prav sva kar dolenca. sediva ob cvičku in se meniva. o 2 vojni recimo. a je možno, da rečeva italijani so bili agresorji, nemci oz avstrijci pa osvoboditelji..al pa obratno.
možno je, ma a je to normalno?

al pa hdiva po cesti..pa pride nasprt model, pa tebe nalom, mene pa ne. a je to normalno? a bi ti bil srecen, ke rnaju je razlicno obravnaval.

mal je treba stopit ven iz okvirjem in pogledat zgodbo globalno. recimo..a je prav kar se dogaja palestincem..ne..a je prav kar je bilo v irkau..ne, afgansitanu..ne, a je prav kar se dogaja v libiji, jemnu, sudanu..ne..a je prav kar se dogaja zamejskim slovencem..ne

a je prav..da s epdopre šiptatrje, ne pa korosce, pa nase v itlaiji..ala pa baske, irce..pa še koga.

kdo je tisti, ki vleče kaj je prav in kaj ne? denar..zahod..ampak..a mor amen njihova delitev biti po volji..ne, ker sem svoj človek. imam svojo glavo

in nikakor ne moreta biti zlocinca in mladic in gotovina.

okol etiket teleta bi se lahko še nekaj časa pogovarjala pa se ne nameravam spuščati na to raven.

Mladiæ-Kosovo???
stupid-1.gif

Btw. da ti malo zapiham na mitomansko dušico.... Kosovo je in bo ostalo del Srbije in je velika svinjarija narejena iz strani vseh, ki so podpirali in med prvimi priznali samostojnost Kosova. Za Kosovo so sokrivi tudi srbi sami, ker so vse kar so imeli razprodali najboljšemu ponudniku in to je ponavadi bil šiptar. Obenem so pa obdržali vse pomembnejše pozicije v gospodarstvu, policiji, vojski in politiki Kosova. Nekako podobno kot v SFRJ. Samo, da je na Kosovu nekaj časa bila uporaba albanščine celo prepovedana...in šeinšeinše.
Ista problematika? Ne zdi se mi tako! Kosovo je imelo avtonomijo... t.i. Krajina pa nikoli. Avtonomija veš kaj je? Upam!

Tvoje banaliziranje z italijani, nemci... je skrajnje hm...
stupid-1.gif

Zmetati vse v isti koš je skrajnje
stupid-1.gif

Tako kot v Sloveniji, Hrvaški, Bosni... dobro veš kdo je bil napadeni in kdo agresor zato neumnosti v stilu Gotovina=Mladiæ...tudi skrajnje
stupid-1.gif

Pa ne mislit da podpiram domnevne zločine, ki jih je Gotovina zakrivil. Domnevne pa zato ker postopek še ni končan, da ne boš spet filozofiral
priden.gif
itn.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

kosovo..problemi 80-ta. v 90-tih se srbom ubije nacrt zavarovanja svojih manjšin po okoliških novopečenih državah. konec 90-tih se dovoli, da jim manjšina vzame ozemlje

palestina. precej dlje traja. precej bolj jasna slika..ke rpalestinci so samo na eni fronti..en cilj.

same enolicne zgodbe..izrael bi izgubil, spanci izgubili..oboji izgubili svoje ozemlje..srbi so izgubili manjsine in ozemlje.

če ej teb kosovo najhitreje in najenostvaneje resne problem..si zrel za mandatarja, da resis drzavo..al ap za polje

Americani so dovolil "nacrt zavarovanja svojih manjšin", konkretno je to storil James Baker. To so lahko poceli nekaj let in so dobili po prstih sele na koncu. Pa tudi takrat so dobili "popust" ,ker so ustavili bosansko vojsko pred Banja Luko.

Kosovo je bil na koncu enostavno resljiva zadeva ,ker je je bila samo ena resitev. Neodvisnost so dobili sele ,ko vse drugo ni imelo vec smisla. Tudi ce bi zeleli Kosovo pustiti Srbiji ona tega NOCE. Kosovo v Srbiji pomeni da bo 1/3 prebivalstva in vlade Srbije albanskega porekla. To je pa seveda, NO GO.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
čigav je ghilbi..jaz avs ne delim po veri in naciji..ampak an dolence pa stajerce..:)

glej softiču... zajebancija gor dol. ljudi se ne deli nikakor celo na dolenjce in štajerce ne
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
haag je označil mladiæa za enkega kot gotovino..ne jaz

če gotovina ni maldič..potem pavkoviæ ne more biti mladiæ.

in lej

kadijeviæ je na hrvaškem obsojen, dela pa za amere..in ti, prijatelji mislijev in hrvatov, ga ne izročijo

http://en.wikipedia.org/wiki/Veljko_Kadijevi%C4%87

glede kosova
kosovo ne more biti srbsko in so tvoje nebuloze odveč. kdor sanja o tem..je skregan z realnostjo.

avtonomija..ja..tito je dal avtonomijo siptarjem, nacijo muslimanom..ampak..a ni bil tito grd..je delal napake..al je delal napake smao do hrvatov, slovencev.

in ja, srbi so si sami krivi za položaj kjer so. sej jim noben drug ne more bit. pač neumen in nesposoben naiven narod.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Americani so dovolil "nacrt zavarovanja svojih manjšin", konkretno je to storil James Baker. To so lahko poceli nekaj let in so dobili po prstih sele na koncu. Pa tudi takrat so dobili "popust" ,ker so ustavili bosansko vojsko pred Banja Luko.

Kosovo je bil na koncu enostavno resljiva zadeva ,ker je je bila samo ena resitev. Neodvisnost so dobili sele ,ko vse drugo ni imelo vec smisla. Tudi ce bi zeleli Kosovo pustiti Srbiji ona tega NOCE. Kosovo v Srbiji pomeni da bo 1/3 prebivalstva in vlade Srbije albanskega porekla. To je pa seveda, NO GO.

prvič, da se strinjam s tabo..in sicer v temle

Americani so dovolil "nacrt zavarovanja svojih manjšin", konkretno je to storil James Baker. To so lahko poceli nekaj let in so dobili po prstih sele na koncu. Pa tudi takrat so dobili "popust" ,ker so ustavili bosansko vojsko pred Banja Luko

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
softi...ok ukapiral sem da imaš cccc korenine. ena stvar mi ni jasna. kaj ima zdaj kosovo pri vsemu temu???

knin, slavonija, vojvodina... v bistvu razlike ni. srbski ultranacionalisti so hoteli imeti to očiščeno in za sebe. ali si mislil na kaj druzga?

V bistvu jih nima. Ima vaše, vsaj po verskem prepričanju njegovih prednikov če ne kako drugače
evil.gif

Oz. ti mi ne deluješ "zeleni". Amm, po moje ti pripadaš skupini sadilcev cviječa
grims-1.gif

če bi tvoje razmišljanje bilo vsaj podobno tvojem nicku zagotovo nebi lupal lokalnih pijanskih for in pojasnil vsem kaj pomeni: "zeleni" in "sadilci cviječa". Predvidevam: naj bi "zeleni" asociralo na green peace ali podobno, "sadilci cviječa" pa nič ker je sestavljanka iz dveh jezikov slovenščine in nepravilne hrvaščine...
Molio bi te za podnapise... napisal sem v tvojem stilu
wink-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
čigav je ghilbi..jaz avs ne delim po veri in naciji..ampak an dolence pa stajerce..:)

glej softiču... zajebancija gor dol. ljudi se ne deli nikakor celo na dolenjce in štajerce ne
grims-1.gif

zajebancija gor al dol..jaz nisem softič

se oproščam softiæ
wink-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
a sem te res prizadel?

ni bil moj namen
srce-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
softi...ok ukapiral sem da imaš cccc korenine. ena stvar mi ni jasna. kaj ima zdaj kosovo pri vsemu temu???

zakaj praviš, d ane smem delit na doelnce in stajerce ti me pa ze oddeliš nekam v 3 plm..