Kaj pa če ne bo (poglej si ono Donut teorijo) ... potem pa lahko na drugi strani spet kolapsira ......dokazano je, da se vesolje vse bolj širi in ... bo vesolje toliko razširjeno in prazno, da bo ...
Ne vem, bilo je pa par slik z različnimi "alien-letalonosilkami" ... ...... crpa energijo od sonca ... je fake al ne?
Vsi trenutno potujemo skozi prostor-čas s hitrostjo svetlobe....
Kaj sedaj? Kolikšna je naša hitrost?....Ce bi teoreticno lahko potoval blizu svetlobne hitrost, ...
...gre bolj za položaj planetov ob rojstvu, torej ta astrologija je malo čudna, če malo pregledaš. Zelo čudna, kot da ima položaj zvezd res kaj pri tem. Boljše rečt "vi ste fsi fkup fookjeni" in it daljeMorda se najbolj nagibam k temu, da smo v simulaciji. Vsak clovek ima svoj program z dolocenimi specifikami. Povejte mi, kako so lahko vsi ljudje recimo po horoskopu enaki....Levi so si vsi podobni, Vodnarji tudi, Ovni, Dvojcki itd, pa ni vazno, kje na svetu zivijo. Potem naprej...kako to, da nekatere ljudi nonstop spremlja sreca, nekatere pa nesreca....
V slabih sanjah se ti lahko to zazdi, že doživeto. Odgovor samemu sebi je bil: "pa to morajo bit sanje, saj pa še ni blo srede"Sej, ljudje ne zaznamo simulacije, isto, kot, ko smo v sanjah, ne zaznamo, da smo v sanjah...
Kako pa to da se nam po Einsteinu čas ne ustavi?Nasa hitrost skozi vesolje je cca 2.1 mio km/h ali 600km/sekundo! (Svetloba 600.000 km/s)
Kako pa to da se nam po Einsteinu čas ne ustavi?
Malo sem bil površen, ker si v oklepaju napisal sicer po mojem nenju napačen podatek onsvetlobni hitrosti.Fajn preglej hitrosti in oznake na koncu