Kje je pa dokaz, da smo ravno ljudje edina inteligentna vrsta? Najstarejši zapisan ostanek neke civilizacije je star komaj 4000 let. Vse kar je starejše, je razpadlo do neprepoznavnosti. Čisto mogoče je, da so se dinozavri pred miljoni let sami sami postrelili med sabo, tako kot tudi nam danes grozi. V Vedah so zapisane legende, ki so izredno podobne nuklearni tehnologiji. Če si je nek pradaven človek znal predstavljati tako energijo, je to tako kot danes ko opisujejo ZF.
Že od nekdaj razmišljam, kako nespametno egoistični smo. Niti s psom se ne razumemo popolnoma, bi rekel celo, da moj pes mene bolj razume kot jaz njega. Sedaj bi pa komunicirali z neko zunanjo vrsto?
Še vedno ne poznamo nič kar je več kot 100 m pod vodo. Niti izkoriščati ne znamo tistega, pa mi verjemite, da je tam vsega v izobilju, od zlata do osmija.
Itd. Ko bodo pa dokazano našli na Luni ali nekem asteroidu redke kovine, bo pa 100% v desetih letih tudi človek tam. Ne ravno s krampom, prav gotovo bo pa rudaril. Na veliko.