UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Italjani se vedno "prišlepajo" naprej.Se mi zdi,da nikol ne pokažejo dobre igre na začetku turnirja.
Pokažejo pa zato nove frizure in trendovske drese
grin1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz

Škoda, da Francija - Romunija ni bla večerna tekma. Težko si predstavljam bolj učinkovito uspavanko.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz

Škoda, da Francija - Romunija ni bla večerna tekma. Težko si predstavljam bolj učinkovito uspavanko.

Lahko bi rekli da so igrali po mojih notah.

Stava je bila na 0-0...
nahrung002.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
1:0 Ruud iz takega ofsajda, da še sam ne more verjet, da je gol priznan
hysterical-1.gif

Edit: 2:0
cheer.gif

To pa je lepo gledat
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Van Bronkhorst je vse naredu pri drugem golu. Rešil svojega, šprinal v kontro in odlično zaposlil Kuyta. Bravo Oranje! Italija se z osmimi defenzivnimi igralci ne bo vrnila v tekmo, pa če do jutri igrajo.

EDIT: kar se sojenja tiče... glavni sodnik po tekmi dobi 10.000 evriæev, linijska po 5.500. Kar so v dosedanjih tekmah pokazal, si sendviča ne zaslužijo.

Nazadnje urejeno:

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Lohk kdo natančo opiše prepovedan položaj. A se to šteje zadnji igraleci ki je v polju, ker pri golu je panucci počival v gol avtu, ker se je mal odrsel tja?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sramota za sodnike, ki so priznali tak gol!!!
13.gif

Sramota?? Res da bi blo bolj fer razveljavt gol, vendar za Rudom je bil še en igralec v igrišču.
Pač je ležal 2m za črto, bi pa je udeležen v igri!!!
Zgleda ste nekateri mal slepi
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Gol je veljaven po novih pravilih
confused-1.gif
tudi sam sem se čudil kako niso razveljavili gola.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Velja, seveda velja. Samo strelca se itak poveličuje. Tistega, ki je pa vse skup naredu, se ponavadi zanemari in pozabi. Zato sem ga izpostavil.
Kar se tiče ofsajda pri prvem golu.... Buffon je svojega branilca knockoutiral in je ležal na tleh za navidezno linijo, kjer je stal Gigi
cheer.gif
. Tako, da je po pravilu ofsajda predzadnji obrambni igralec v tem primeru italijanski vratar, kar pomeni, da je RVN kak meter onside.

EDIT: zgleda da smo skoraj istočasno tole komentirali. Sam gledam na HRT... Kaj pravijo gostje na TV3? Beusan in Iviæ se nekako ne strinjata pri razlagi omenjene situacije.

Nazadnje urejeno: