UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Sej je igral Matrix, ampak bore malo naredil (verjetno je poškodba golenice, botrovala k temu)
Zanjga bi moral dat manjkal v navednice
tongue-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
No včerej je pa moja ekipa zmagala
nahrung002.gif
Upam, da bojo nadaljevali s tako igro, jim prov privoščim.

Sicer pa ja, dobr so jih zdrli, naželirane "lepotce"...sam če bi imel še mal sreče Italjani, bi tut njim kaka žoga v gol poletela...se mi zdi, da se jih je prov smola držala...niso ravno blesteli, sam par napadov je blo pa nevarnih...Je pa tut respect za Van der Saarja...nimaš kej, je eden najboljših vratarjev, kapo dol.
priden.gif

Druga je pa Španija, upam, da jim bo šlo danes od "nog"...
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ja jst mam že od časa Ajaxove zlate ekipe (Overmars, dvojčka De Boer, Cocu, etc.) en mali "fetiš" na oranđne...in tale nova, mlada ekipa mi je prov simpatična.
priden.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jst pa komi čakam Francija - Nizozemska... Francozi se bodo glih zbudli do takrat, Nizozemci pa upam, da vsaj pol tok pokažejo kot so učer. Pa še neobremenjen sem z rezultatom, ker špilati 2 najljubši ekipi
grin1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Ja se spovnem Ajaxa v zlatih letih. Se je 3/4 Ajaxove enajsterke igralo v prvi reprezentanci. Pa kuk sn bil razočaran v finalu proti Interju, se mi zdi, ko so zgubil.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja ja Oranje. Sm bil kr mal skeptičen, glede na prejšnje tekme. Upam, da se jim letos uspe vsaj v finale uvrstit.
Sam navijam za njih že od časov svete stojice (MVB, Gulitt, Rijkard).

Sm pa upu, da ga bo Pirlo zabil, ker ga mam v Fantasy, tko da je bil bolj slab dan zame včeri!
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
No, eni nemara pozabljate, da je to komaj prva tekma, pa že vidite Nizozemce v finalu.To je turnir, Nizozemci lahko teoretično še iz skupine izpadejo.Ne že po prvem krogu nekih zaključkov delat, kdo bo v finalu.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej sm napisu, upam. Glede na to da sm njihov navijač, bo karkoli drugega zame razočaranje. Sicer sem pa že prej napisal, da je v taki skupini karkoli napovedovati sila težko.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Zdej mi pa rečte, da je rezultat 4:1 za Španijo realna slika stanja na igrišču...
smile-1.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Definitivno NE.

Bilo je videti kar dobro igro Rusije. Razlika je bila samo v realizaciji. Mislim da je tekmo odločila vezna linija Španije. Vidi se tudi da obramba zelo "šepa". Napadalni dvojec Torres in Villa ma neverjetno uigranost... Sploh v oči bode realizacija..

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Realizacija bode v oči ob obupno slabi igri ruske obrambe.Španci imajo pa v obrambi take luknje, da bodo proti kakšni dobri ekipi tanko piskali.

Španci bodo iz te skupine prišli v četrtfinale, kaj več pa težko.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Predlagam, da naslednji tekmi Grkov dajo v dopoldanski čas. Ni nobene potrebe po tem, da bi prime time zabasali s takimi bedarijami.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:

Niso imel sreče s sodnikom oziroma tako zanič so igral, da iščejo alibije v sodnikih čeprav jim je pomagal.

Zanič so že igral, to je res. Ampak, da jim je sodnik pomagal
hysterical-1.gif

1. red super si se potrudu s prvim postom
aplauz.gif

2. hrvati si s tako igro ne zaslužijo nastopa na tem EP. še jz sm naviju za avstrijce ki so res super igrali, a so bli še malo štorasti.

3. tako dobre tekme kot je bila nizozomska vs. italija pa že dolgo ne
cheer.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ksz

kakšen OLOŠ je to na EU!? grčija - švedska! Pa to je za popi*dit tekma! Takega sranja pa še ne
crazy1.gif

Vsak na svoji strani so klinčevo travo urejal madona! (smajli ki bruha)
Pohvalit pa moram današnjo tekmo Španija:Rusija. Je bla zanimiva.
Zakon je pa itak bila tekma Nizozemska:Italija...pa to je bla svetovna predstava
cheer.gif