UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Ni treba svoje zakompleksanosti tlele trosit.

Samo realno sliko sem povedal.AVSTRIJA je Hrvate v drugem polčasu stisnila, ko da je Brazilija.Imajo Hrvati srečo, da so Avstrijci malo nerodni.

To je pač realna slika tekme, kaj naj ti zdaj jaz.Za kockasto obarvano navijaško vzdihovanje imaš hrvaške forume.

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Za kockasto obarvano navijaško vzdihovanje imaš hrvaške forume.

Forum je odptr za vse navijače.
wink-1.gif
Vsak ima pravico do svojega mnenja, ne?

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

To je pač realna slika tekme, kaj naj ti zdaj jaz.Za kockasto obarvano navijaško vzdihovanje imaš hrvaške forume.
A niso forumi zato da se lahko prebere več mnenj?

Zanimivo. Jaz pa mislim da so Avstrijci imeli srečo kajti v prvem polčasu bi jih zlahkoto pokasiral ene par + rdeč karton.

Je bilo pa na tekmi Nemčija-Poljska dosedaj še najbolj korektno sojenje z izjemo 1. zadetka Podolskega, ki bi zlahkoto spremenil potek srečanja.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

wink-1.gif

Ja, ampak je ona začela, ko je moje legitimno mnenje označila kot kompleks.

To je slovenski forum, ne hrvaški.Tu so, upam, dopuščena tudi mnenja, ki niso nujno zanesenjaško prohrvaška.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Torej po tvojem če nekdo navija za Uzbekistan nima kaj pisariti po forumu?

Ajaaa morajo se prijavit na Uzbekistanske forume
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

wink-1.gif

jest sm tud enkrat navijal, pa si mi poste skenslal

ne govor zdej da ima vsak pravico do mnenja
jezen.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Sej je čist objektivno napisal.
Takoj ko je pljunil čez hrvate mu je nekdo očital zakompleksanost.
Ne navijamo vsi za hrvate.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Se strinjam, da s takšno igro ne bodo prišli daleč, a se mi bolj zdi, da je šlo za podcenjevanje, se pogosto dogaja v fuzbalu. Čisto možno, da se jim bo proti Nemcem strgalo. Sojenje se mi ni zdelo katastrofalno, tisto bi res lahko bil vsaj drugi rumeni karton, ostalo se mi je zdelo okej. Božo bi lahko bil čisto zadovoljen, ker brez penala danes ne bi dali gola. Sem imel poleg prižgano formulo in sta Miran in Božo prav tekmovala, kdo bo boljše stresal.
hysterical-1.gif

Upam, da Hrvatom rata priti dalje, komentiranje in vzdušje je nasploh na višjem nivoju (pri Božotu vsaj bolj zabavno, če ne objektivno boljše
smile-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ja dobro sem se nasmejal, kakšne sta kvasila Štimac in Božo.
smile-1.gif

Niso imel sreče s sodnikom oziroma tako zanič so igral, da iščejo alibije v sodnikih čeprav jim je pomagal.

@Alcyx: Nekako sem zaslutil, da si postal navijač hrvaške, kaj se ti je zgodilo?

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Nisem sploh hotel očitati zakompleksanosti. Samo moti me tisto znano homofobno vedenje, ko so Hrvatje na tapeti in sem to komentiral. That`s all. Peace.

Zdej pa nazaj k temi. Danes bodo Romuni presenetili. Ima še kdo tak občutek?
wink-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Včeraj so Poljaki hudičevo dobro igral, žal so naleteli še na boljšega nasprotnika. Nemčija ima letos dobre možnosti za finale.

In če primerjam igro Hrvatov proti Avstriji in igro Poljakov proti Nemčiji, bodo Hrvati imeli težke probleme...

So pa tudi Turki imeli dobro igro, ampak so tudi oni naleteli na kandidate za finale...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Bi tam sam upal napovedat, ekipo majo odlično, francoze pa nekako ne vidim da bi šli iz te skupine..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
KSZ

Obrez bi moral komentirati cirkuško predstavo, Žibert je lep primer normalnega komentiranja.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:

Niso imel sreče s sodnikom oziroma tako zanič so igral, da iščejo alibije v sodnikih čeprav jim je pomagal.

Zanič so že igral, to je res. Ampak, da jim je sodnik pomagal
hysterical-1.gif
Če jim nebi penala sodil nebi bilo treh točk . V tem smislu jim je pomagal. Glavno, da sem na stavah dobil
cheer.gif

Danes upam da romuni zmagajo ali vsaj točko odnesejo. Naj gredo iz te skupine naprej nizozemci in romuni
nahrung002.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja ja jst sm tut za Oranje! Sam v taki skupini je res težko karkoli napovedovat. Je pa tut ful enih poškodovanih igralcev. Sam da da Benzema gol, ker ga mam na Fantasy
smile-1.gif
!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Za mene zmaga Romunov ne bi bila nobeno presenečenje.Francozi niso bog ve kaj, odkar ni Zidana.

V drugi tekmi bodo Nizozemci igrali, Italija bo pa iz kontre dala 2 gola in to bo to.