UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

Res se ne spomnim, kdaj sem se tako narežal pri fuzbalu
aplauz.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Nemcev načeloma ne maram, ampak po moje je bla zmaga proti Portugalcem zelo daleč od kakršnegakoli šlepanja. Če kdo, potem so se pa Turki res odšlepali do polfinala.

No Nemci razen na zadnji tekmi niso kaj dosti pokazali. S tem sem mislila šlepanje. Medtem, ko so npr. Nizozemci, Portugalci igrali vse igre v skupini izredno...ampak žal se jim ni izšlo. So pa Nemci vsekakor "tiha voda"...nikoli jih ni za odpisat, pa naj jim gre še tako slabo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Nemci so glavni favoriti na stavnicah že od samega začetka prvenstva. Torej niti ne bi rekel, da so tiha voda. Še posebej še pogledaš kvalifikacije.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
@Ronaldo -1. Stopil mu je na stopalo ne na golenico
2. Vala se kot da bi mu odrezal nogo
3. Prov mu je kva ma pa zelene kopačke

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Mater, tu vidiš, kako močni so Španci, da jim en Fabregas na klopi sedi, ko je glavni igralec Arsenala in bi igral 90 min pri 99% reprezentanc na svetu.

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
@Ronaldo -1. Stopil mu je na stopalo ne na golenico
2. Vala se kot da bi mu odrezal nogo
3. Prov mu je kva ma pa zelene kopačke
Ne da bi ga branil, ker za moje pojme včasih prehitro pade, ampak... Verjemi, da hudičevo boli, če ti nekdo z kopačko na nogo stopi. Tukaj se zdaj pizdite vsi zaradi tega, ker se enkrat po pravici valja. Ne rečem, če bi dal primer, ko poba res simulira, ampak tole je zdaj popolnoma skregano z logiko, Friedrich pa tudi nima 40 kil.

Glede golenice: pri 0:13 se lepo vidi, da se drži za stopalo.

Saj po svetovnem v Nemčiji ste ga prav tako vsi v razne organe pošiljali (z Rooneyem na čelu), potem pa je bil naenkrat najboljši in oh in sploh. Ko pa iz prostega strela preko zida iz 25 m z polno bombo zadane pajkl, je pa dober, in vsi tuhtate, kako zažge žogo.
Pa tudi sam pravim, da je izven igrišča brez karakterja, ampak igralec je pa fenomenalen. Rad sicer pade, ampak glede na količino časa, ko drži žogo v nogah, nič več kot ostali.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz bi pa sam Güiza komentiral...

Kje so tega modela pobral? En naj strelec v španiji pa ni sposobn nč, včer je igral, kt da bi ga iz SNL pobral.
bonk.gif

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Bolj je zame neumen izbor Gomisa v francosko reprezentanco. Tip ima resne probleme s štopanjem žoge, kaj šele, da bi se obrnil proti golu. Zagradi se lepo, to je pa tudi vse. Resno mi ni jasno, kako je lahko tak hlod dobil prednost pred Cissejem, ki že tako nima sreče. Dvakrat zlom noge pred prvenstvom, potem ga pa nadomesti hlod, ki proti Ekvadorcem dvakrat zadane po nimam pojma kakšnem slučaju.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Bolj je zame neumen izbor Gomisa v francosko reprezentanco. Tip ima resne probleme s štopanjem žoge, kaj šele, da bi se obrnil proti golu. Zagradi se lepo, to je pa tudi vse. Resno mi ni jasno, kako je lahko tak hlod dobil prednost pred Cissejem, ki že tako nima sreče. Dvakrat zlom noge pred prvenstvom, potem ga pa nadomesti hlod, ki proti Ekvadorcem dvakrat zadane po nimam pojma kakšnem slučaju.

Res je po eni strani hecno, da en Gomis dobi prednost pred Cissejem in Trezejem, po drugi strani pa ne.

Gomis je pač en, ki je cel ponosen, da je zraven, se sploh ne obremenjuje, koliko bo igral...Cisse ali Treze na njegovem mestu bi pa na vsak način hotel igrat.In imaš takoj problem, ekr imaš na klopi enega, ki na vsak način hoče igrat, v prvi postavi.Ne bi en Treze prišel na EP na počitnice oz, da igra, mogoče, 15 minut.

Isto, če bi Italija klicala Inzaghija namesto Boriella.Boriello tiho sedi, ker ve, da nima kaj praskat.Inzahi bi na vsak način hotel igrat.

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Že, ampak za Gomisa je bilo jasno, da bo igral, ker sta Anelka - še posebno pa Henry - bledi senci nekoč odličnih napadalcev. Za Cisseja grem pa stavit, da bi pustil srce in še kakšno nogo na igrišču, še sploh ker je manjkal na zadnjih dveh prvenstvih zaradi poškodbe tik pred zdajci, ko je imel mesto v rep. že zagotovljeno.

Pri Italiji je pa isto. Inzaghi na berglah ne bi mogel zgrešiti toliko kot Toni proti Francozom. Sem pa vseeno vesel, da so izpadli
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
To da Treza in Cisseja ni bilo je bila čista bedarija, tipa sta imela za sabo dobro sezono, kot tui Gomis, samo mata vsaj izkušnje. Pol pa se zanašajo na nekega malinovca iz klopi ki je 2 tedna pred EP prvič zaigral v repki, pa ni čudno da so pakirali takoj domov

Tudi če Inzaghija ni, ne vem s čem si je Del Piero zaslužil gretje klopce in s čem Di Natale igro?!

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik factis pravi:

Saj po svetovnem v Nemčiji ste ga prav tako vsi v razne organe pošiljali (z Rooneyem na čelu), potem pa je bil naenkrat najboljši in oh in sploh. Ko pa iz prostega strela preko zida iz 25 m z polno bombo zadane pajkl, je pa dober, in vsi tuhtate, kako zažge žogo.
Pa tudi sam pravim, da je izven igrišča brez karakterja, ampak igralec je pa fenomenalen. Rad sicer pade, ampak glede na količino časa, ko drži žogo v nogah, nič več kot ostali.

jao, s 25 metrov da marsikdo gol...

se spomnim, kaj so nekateri znalci nogometa preko njega meli za povedat....zdaj pa ga hvalijo....

no ja, ti znalci za so mene nula, se poščijem na njih
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
C Ronaldo je ta trenutek brez dvoma najboljši nogometaš na svetu.Od zadnjega SP je precej napredoval, dobil tudi bolj zmagovito mentaliteto, osvojil nenazadnje dva angleška naslova in eno ligo prvakov...

Nazadnje urejeno: