UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Mislite, da bi Rusi lahko bili Grki prejšnjega prvenstva?

Ne, ker Rusi špilajo 45x lepš od Grkov, k so igral gnil zaprt nogomet...

Če misliš pa glede rezultatov, pa čist možno... s tako igro lahko premagajo vse, razn Turkov (njim se bi zihr neki usral).

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
smile-1.gif
Ja, seveda, rezultatsko sem mislil. Pač ena reprezentanca, od katere nihče ni pričakoval veliko, pride in zmaga.
(čeprav resnici na ljubo, ruski nogomet je v velikem razcvetu - najprej Zenit, zdaj še reprezentanca...)

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Vključno z današnjo tekmo so se v polfinale uvrstile samo drugouvrščene ekipe po predtekmovalnem delu. Če se bo tradicija nadaljevala, bo zadnji polfinalist še Italija....

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Rusi ne samo, da so premagali Nizozemce, v podaljšku so jih uničili, tako tekaško, kot tehnično.

Vsa čast Rusom, Oranje pa spet dokazujejo, da nimajo karakterja za velike stvari.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Zanimivo, da so bolj sveže tiste reprezentance, ki so tri tekme oddelale na polno. Počitek očitno ni bil koristen
tongue-1.gif

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
smile-1.gif
Ja, seveda, rezultatsko sem mislil. Pač ena reprezentanca, od katere nihče ni pričakoval veliko, pride in zmaga.
(čeprav resnici na ljubo, ruski nogomet je v velikem razcvetu - najprej Zenit, zdaj še reprezentanca...)

Pred EP sm reku da bodo rusi prvaki, ker letos jim očitno res gre. Dobil so Uefa-o, SP v hokeju, CSKA je dobil euroligo povrhu so še gostil finale lige prvakov pa EUROSONG so zmagal.
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
smile-1.gif

CSKA je tudi zmagal pokal UEFA nedolgo nazaj (04/05).

Tole je pa en lep prodor Zhirkova, ki gre menda v ManUtd: https://www.youtube.com/watch?v=y-FuVLB3cT4

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
V manu si želim Aršavina..
grin1.gif

Neverjetno je to kako do dobrih iger Zenita v UEFI ni noben vedel za Aršavina, Pogrebnjaka, Pavličenka...zdej pa ker naenkrat Boom.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
V manu si želim Aršavina..
grin1.gif

Neverjetno je to kako do dobrih iger Zenita v UEFI ni noben vedel za Aršavina, Pogrebnjaka, Pavličenka...zdej pa ker naenkrat Boom.

Mislim, da Aršavin ne gre nikamor, je že rekel, ker mu v Zenitu nič ne manjka.Dnarja ko dreka, saj je klub sponzoriran od državnih naftnih družb, v Rusiji je glavni car, na zahodu bi bil samo številka.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če so mislm da za zmago nad BM dobil 400.000€ vsak. pa nevem kok keša še za zmago v finalu UEFA

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Mene so Rusi že proti Švedom navdušili z zelo dopadljivo igro. Ampak sem bil mnenja, da proti Nizozemcem ne bo šlo. Vraga - fantje so igrali - in to res dopadljivo. Napadalno, brez strahu, elegantno in brez nepotrebnih grobosti. Privoščim jim, da gredo naprej ...
In če upoštevamo, da so malo počitka in težko tekmo s Švedu, Nizozemci pa so zadnjo tekmo igrali z svojimi rezervisti, potem res "kapo dol".
priden.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Kratek komentar po offline vikendu - škoda za Hrvate, svaka čast Rusom. Ko so Hrvati izpadli mi je kar malo vse skupaj dol padlo, ker je šla s turnirja edina reprezentanca za katero sem pa res navijal, ampak evo - Rusi so zasilni izhod, spet mam svojega favorita.

Pa še en kratek komentar za vse zavistne, privoščljive nacije na forumu:
stupid-1.gif

franz

Pripravnik
21. okt 2007
122
0
16
Včerajšnje slavje rusov po zmagi nad Nizozemci.

r1.jpg

r2.jpg

...čeprav je bil Basel včeraj v oranžnem...

r3.jpg

r4.jpg

Nazadnje urejeno:

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Piva se že hladi meso za roštilj pravkar prinesel iz mesnice
Ajmo Hrvatska!!!
nekam tih si ratu po tekmi

no, usaj lacni in zejni niste bli

Ja po tekmi nisem bil prav pri volji tle gor razpravljat
Meso smo pa na srečo že prej pojedli
Sedaj prišel iz Pule in dol je blo včjrej kot da je Mesiča pobralo
Turke je alah spasio

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Če bi sedaj igrali katerikoli od teh dveh z Rusi bi bilo isto kot včeraj, samo da bi Rusi dali 3 gole.
Mam občutek kot da gledam tekmo v počasnem posnetku.

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Rusi takrat niso imeli popolne postave. Na tej tekmi bi pospravili obe ekipi za šalo.

Komentatorju: JAJA VEMO, DA JE 22. JUNIJ, [censored] EN. Jebalo te prekletstvo in vraževerje.