UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
cheer.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Niti Italijani niti Španci si ne zaslužijo polfinale.

Dolgčas od igre. Kot bi gledal 2. slovensko ligo.

si kaj drugega pričakoval od bunkerja Italije?

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Rusi takrat niso imeli popolne postave. Na tej tekmi bi pospravili obe ekipi za šalo.

Komentatorju: JAJA VEMO, DA JE 22. JUNIJ, [censored] EN. Jebalo te prekletstvo in vraževerje.

[censored] mu materna, kako mi je šel na živce. Če ni petnajstkrat to povedal...
Glede na italijanski bunker pa kaj veliko več od igre ne morejo met ne eni ne drugi. Toni je igral bolj obrambno kot Senna.
Španija
srce-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Vsaj 1x,da italjanom ni ratalo se prešlepat še dalje.
Rusi so pa zame pravi carji, ko sem videl kaj delajo od 90 minute naprej
zmaga.gif

Za Turke pa mislim,da bo to zadnja tekma na tem prvenstvu.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

Rusi res izvrstno igrajo. Je čisto drugo gledat Ruse kot npr ITA, ŠPA... Vsakič protinapad na polno. Laufajo kot utrgani. Vsega polno. Bombe od daleč, akcije od blizu, ni da ni... Res, odlično za pogledat. Upam, da bodo v finalu
cheer.gif

Ko primerjam druge ekipe proti Rusom je tako, kot da bi počasen posnetek gledal.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Čudaško se je zasukal tale EURO...sam mislim, da so vsi, ki so prišli naprej dokaj zasluženo (no morda so se Nemci še najbol prešlepali naprej, ampak dobr...jim je ratalo). Razočarana nad Oranjem (škoda za Van Bastna, ker končuje selektorstvo brez zmage na velikih prvenstvih), ampak kaj češ...Rusi so definitivno glavni favoriti ta hip, vseeno pa navijam za Špance. Je pa Hiddink še enkrat dokazal, da je eden boljših selektorjev "na trgu" (se ga spomnim iz časov ko je on vodil Nizozemce..).

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Nemcev načeloma ne maram, ampak po moje je bla zmaga proti Portugalcem zelo daleč od kakršnegakoli šlepanja. Če kdo, potem so se pa Turki res odšlepali do polfinala.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Švabi so imeli srečo da so fasal nerazpoložene Portugalce. Kdorkoli od preostalih šestih bi jih stresel. Za moje pojme igrajo porazno. Popolnoma brez ideje upaš na gol.

čist tko me neki zanima, a maš uni posnetek, ko se Ronaldo začne zvijat 3 sec po prekršku
aplauz.gif

aja, pa kaj si že mel neki podpis glede Roanldo, po končanem svetovnem prvenstvu?