Udine-Decathlon

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Zanima me kje je ta trgovina v Udinah?
Udin nepoznam bil sem le enkrat na stadionu pa večkrat mimo peljal tako da bi prosil da mi vsa približno opišete kje se to nahaja!
Hvala

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Viale Tricesimo 139
33100 Udine
Tel : 0432.481551
Fax : 0432.486373

gps?

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
zmaga.gif

To sem že našel samo gps ne zaupam 100% !
No se bomo jutri že znašli

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Za BohVar_alias_BOHL

Ja jst sm bil v soboto dol in kupil Quechua šotor za 3 osebe in kot kaže je super zadeva odprt je takoj zložiš ga pa tudi v pol minute po nekaj poskusih Trgovina je ogromna in noter maš vsega pa tudi cene so dokaj ugodne!
Imajo svoje blagovne znamke za vse športe smučanje,potapljanje,golf,kolesarstvo,lov,ribolov,dvoranski športi,kamping oprema in alpinizem(Quechua)...
Dobijo se pa tudi ostale blagovne znamke ala Nike,Adidas,Puma...

Nazadnje urejeno:

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Jp, jp....poznam jaz te šotore.....zelo dobro!
cool-1.gif
. Sedaj grem pa še po "PREDPROSTOR" in še en šotor.

Kar kvalitetni.... tako za poletno kampiranje!
zmaga.gif

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Za BohVar_alias_BOHL

Ja jst sm bil v soboto dol in kupil Quechua šotor za 3 osebe in kot kaže je super zadeva odprt je takoj zložiš ga pa tudi v pol minute po nekaj poskusih Trgovina je ogromna in noter maš vsega pa tudi cene so dokaj ugodne!
Imajo svoje blagovne znamke za vse športe smučanje,potapljanje,golf,kolesarstvo,lov,ribolov,dvoranski športi,kamping oprema in alpinizem(Quechua)...
Dobijo se pa tudi ostale blagovne znamke ala Nike,Adidas,Puma...

Kateri šotor (model) si pa vzel in koliko € si dal?
sprasujem se.gif

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Vzel sem osnovni model za 3 osebe cena je bila pa 45€ vanj spraviš komot dva turbomaximusa!
Maš pa čuda kamping opreme na izbiro v tej trgovini se moram šeenkrat pred poletjem odpravit dol zdej sm šel bolj zaradi radovednosti!
Cene imaš pa na tej strani http://www.quechua.com/EN/hiking-67057930/ skoraj za vse artikle samo par evrov več pride v trgovini!

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Js sem si pozimi nabavil en predprostor (un tazelen)...so bili po 59 €.

Moj priljubljen Decthlon je v Margheri (pa ne vem zakaj).

Saj res, kateri Decathlon pa je kaj največji? Ala Mega, Giga al pa neki podobnega...tak, da ma največ robe?