Tud zverine zaidejo v lj...

k1atack

Zelenc'
22. feb 2009
2
0
1
Tista Zonda 800k . Cena avta je tako zelo relativna stvar. Zonda je definitivno vredna svojega denarja. Kar pa ne pomeni, da se v kakšnem Audiju RS6 za 140k ne pelješ boljše in skoraj enako hitro po avtocesti. Nekatere stvari pač moraš razuneti, da so take, kot pač so. Sem se peljal z tisto Zondo in moram reči, da se mi je ena velika želja izpolnila. Če bi imel denar, bi jo imel v garaži.

k1atack

Zelenc'
22. feb 2009
2
0
1
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tega slovaka je verjetno nategnil, pa verjetno je ta slovak nek pozer da bi reskiral tudi teden 14 dni, sam da se pojavi na sloveniše TV...tako pač je v tem lajfu.

Ma ni to noben slovak, je zamejski slovenec doma iz stare gorice, tablice pa ima gor slovaške iz samo njemu znanega razloga.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
aha no kakorkoli
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aha no kakorkoli
smile-1.gif

Pa kaj kupil si je avto in ga trži to je to! Ne vem zakaj je nekdo pozer če si ga lahko nabavi in se z njim tut vozi. Jaz tu ne vidim kaj slabega v vsakem primeru ga bo moral sam plačat (če ga slučajno že ni)!
Jaz rečem vedno kapo dol pred takim ko si privošči tak avto ker to pomeni da je do sedaj že nekaj stvari uspešno naredil da ga lahko sploh kupi in vzdržuje!
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
ha? nisi zastekal cele teme, pravim da je vecina ki teh ki si kupi pozerske zverine, potem tudi tako obnaša, torej jih posoja v oddaje, se kaze na tv itd :D šolski primer je bila tudi čepinka, čeprav pol kurca ni blo njenga
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
ja kako je čepinkin primer lahko primerjava? Napišeš, da pol kurca ni njenegega. En stavek prej pa napišeš, da si je tip kupil (sam svojega) avto in se obnaša kao pozersko. Razen pozerstva ne vidim primerjave...

In sploh, kako bi se pa mogu obnašat?