kako pa veste? hja, jest jih sploh pogledal nisem, oz. sem ves čas mislil da so nemške...
markoman: določenih stvari ne bomo nikoli razumeli. Kot recimo te, zakaj moške privlači lep avto z dobrim zvokom in brutalnimi pospeški.
sej če imaš tak avto imaš tud za transport do kakšnega dirkališča, in potem ga tam ožameš kolikor da od sebe. Vmes se pa malo podiš po slo avtocestah. Ponoči so dost prazne.
off:
se zdele spomnem ene zgodbe, k jo govoru en Slovak. Bil je tak mejhn pa mal je hotu bit razbacan, delal je pa kot delavec v bližnji fabrki, živeli so pa v eni hiši zraven. 30komadov. Pač tuja poceni delovna sila iz Slovaške. In to so pil non-stop. Pa kdaj so se tud z nami kej zapričal in je tip po pol leta v Sloveniji začel govort, da ubistvu je tud on šef, in da ima tud on delavce v najemu tkole po svetu, da je njihov "posrednik"! In da ima porscha na Slovaškem, pa ne vem kaj še vse. Predvsem me je pa presenetil z izjavo, da je honda najboljši avto za driftat!
Hm in če so tablice res slovaške - kaj če mu je posel še bolj stekel, in si je kupil kar Zondo? Matr, zdej mi je pa res žal, da nisem pri avtu počakal, da bi ga videl...