trgovski centri kranj

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Sej to je povsod, da so trgovine pobegnile iz centra, sam to so šle samo trgovine, ki so znane. Mali morajo obstati v mestu, al pa se zadovoljiti v kakem trgovskem centru, ki niti približno niso dobro obiskani. Če je tako, sem raje v centru, kot nekje, kjer samo stare mame kupujejo mleko, nimaš pa zraven nič privlačnega kot so večji tekstilni trgovci, hervis, big bang, ker potem enostavno mladih tja ne bo. Center je trenutno prva opcija, ker v trgovski center je težko priti. Poznam ljudi, ki imajo 6 trgovin, pa nimajo šans, da pridejo v qlandio.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
V Planetu Tuš KR je trenutno prost en poslovni prostor. Se strinjam, da je v njem kar nekaj slabih trgovcev, a so tudi izjeme: Pika Polonica, Technomarket, Tuš Drogerija, Two Way, Leonardo, TA Palma.Gostinski lokali so izredno dobro obiskani. V PT Kranj manjka le dober trgovec ali dva.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Glede prostora na Kokrici:
1006344-oddamo.jpg

Priponke

• 1006344-oddamo.jpg
    1006344-oddamo.jpg
    50,5 KB · Ogledi: 222

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Hvala, bom se pozanimal, če bi se splačalo tu vzeti.

EDIT: Na njihovi strani nič ne piše kateri lokali so noter. A se spomni kdo katere prodajalne so v supermarketu?

Nazadnje urejeno:

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Meni se zdi bolj smiselno poiskat poslovni prostor v kontra smeri. Pogledaš kaj se sploh res prodaja oz. oddaja (na območju celotnega Kranja), nato pogledaš do katerega zneska lahko sfolgaš, predrage zadeve odstraniš, nato pa izmed parih, ki ti jih ostane, izbereš tisto lokacijo, ki misliš da bo najboljša. Ti si začel ravno kontra.

Najboljše lokacije imajo najdražje cene, to verjetno veš. Pri ceni se pa hitro zadeva zna ustavit. Poglej do kam lahko sploh sežeš, nato pa najdi lokacijo temu primerno.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Na Kokrici so v tem supermarketu samo Mercator + 3 prodajalne, od tega 1 mini in 2 večji (aja pa seveda obvezen kavalokal). Najemniki se precej menjajo, tako da morda to zate ni najbolj zaželena lokacija, omenil sem jo pa bolj kot možnost.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Jaz iščem kaj se sploh oddaja, pa ni ravno neke ponudbe na netu. Bo treba osebno pogledat v Kranj zgleda...iščem kaj se ponuja, potem pa izbrati najboljše, sej se nisem lotil z druge strani.
smile-1.gif

Če bo kdo videl kje kak list na vratih, da se oddaj bom vesel informacije. Sej je v vsakem mestu tega več kot dovolj ...:)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zvrcni Občino Kranj, za pravi oddelek ti bo pa telefonistka svetovala...je občina lastnik kar nekaj prostorov primernih zate...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Zvrcni Občino Kranj, za pravi oddelek ti bo pa telefonistka svetovala...je občina lastnik kar nekaj prostorov primernih zate...

Aja? To je pa res dober info! Tnx!
nahrung002.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
A ni v Kranju v Tavčarjevi ulici frej lokal, kjer je bil včasih Gringo? Sicer je to ulica vzporedno z glavno, ampak pomoje to ne bi smel bit problem.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma ja, ampak Tavčarjeva je bolj
rolleyes-1.gif

ima še drugo ime, ampak ni za objavo
smirk-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
uscana gasa
smile-1.gif

včasih je bila bolj temna in so nadobudneži lahko dokaj mirno ponoči opravljali potrebo v njej po tem, ko so zapustili kakšen lokal s prepolnim mehurjem
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kot si rekel
smile-1.gif

sicer je lepo tlakovana na novo, čista, ampak sprehajalcev/kupcev pa tam žal ni, je samo shortcut za hiteče ljudi

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Na Glavnem trgu bi bilo nekaj s strani občine, na številki 17. Pozna kdo? Sicer vidim na njihovi spletni strani, da so to poskušali na dražbi dati v najem, očitno jim ni uspelo, zato mi ta zadevane vliva ravno upanja...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
TIS mi vrže ven trgovino Madness na tem naslovu. Lokacija niti ni tako slaba. Pojdi pogledat če ti ustreza.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To je ravno tam, kjer sem si jaz predstavljal, da bi v centru edino bila mozna taka trgovina (no, se par deset metrov severno in na drugi strani bi tudi slo). Ce se ze kaj dogaja, se tam, pa precej ljudi gre mimo.

Ce so ti povedali kaksni so pogoji in cena, pojdi pogledat.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Če se ni v zadnjih 14 dneh kaj konkretno spremenilo potem je med Maistrovim trgom in vodnjakom (ali po domače na Prešernovi ulici) vsaj 5 lokalov praznih oziroma tik pred izpraznenjem. Zadnji je bil thomas sport. Če gremo 150 metrov naprej pa je takih lokalov še 20. Najbrž z razlogom.

Zdaj po opisu sodeč bi na vsak način rad postavil trgovino, samo da je kam za postavit. Tako so mislili pomoje tudi tisti štirje v vsakem lokalu posebej ki so zadnja leta tam taborili. Vsak po ca. pol leta. Jaz bi tudi raje nakupoval v mestu kot nekje ob obvoznici v prozvodni hali in napisal da v mestu se ti splača in da je super lokacija in da samo še malo počakaj. Samo kako je v resnici se pa vidi na zabitih oknih in v praznih trgovinah.

Benady: kje si kokrico našel, lepo te prosim, tam laufa samo mercator in ribnčan, vse ostalo je no-go. Za folk ki redno hodi tja upam trdit da se jim sanja ne kaj so še tiste tri trgovine zraven, kaj šele da bi kdo kdaj noter stopil.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Še ena trgovina s cunjami poleg. Potem bivša Sportina oz. Jugoplastika, kaj je bilo nazadnje tam se ne spomnim. Samsonite mislim da je tudi prazen, potem na drugi strani Limoni, bivša blagovnica Tina in takoj za vogalom od te blagovnice trgovina kjer so prodajali Caterpillar in podobne čevlje. Te sedaj vem iz glave in ti so v radiju 100 metrov. V resnici jih pa nisem naštel niti pol. Govorimo pa samo o tistih, ki so v pritličju, kar pomeni vrata direkt iz ulice. Če gremo nadstropje višje....ah raje ne.