Trgovine z gorniško/alpinistično opremo

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Za naše trgovine, vem. Me pa zanima za kakšne tuje, kjer se da naročit preko spleta. Kakšna Nemčija, Avstrija, Italija pa tud Velika Britanija...

Mogoče kaj v bližini Dunaja ali v samem mestu, ker bom čez čas šel gor in tam ostal nekaj časa.

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
jaz sem precej stvari nabavil iz anglije (cepini, puhovka, nekaj druge opreme). kupoval sem na bananafingers, outside in wildtrak. gledam precej na cene, ker zadeve niso poceni in če prišparaš skoraj 50% se že kar pozna(v nemških državah redko najdeš kaj ceneje kot pri nas). da odnosa prodajalcev niti ne omenjam. ni jim problem odgovorit v nedeljo popoldne na mail. plačilo večinoma preko mastercarda, poštnina do 20 funtov

lp

še tole: vsakič znova sem presenečen kako hitro dobiš robo. v četrtek naročiš, v petek pošljejo, v ponedeljek ali torek je v ljubljani

Nazadnje urejeno:

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Čevlje ni drugega kot da greš v trgovino in sprobaš. ker tudi vsi čevlji istega modela iste številke niso čist enaki.

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Kako to? Malo smešno kajne? Vglavnem bo kolega zrihtal popust v Iglu-ju, tako da sem pri čevljih nekako rešil problem.

sliši se nesramno ampak jebeš popust, če ti čevelj ne paše na nogo.
načeloma pa imajo vse gorniške trgovine (iglu-anapurna-k2-promontana-pohodnik) 10% popusta na planinsko izkaznico.