Trenja v tem trenutku

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Jst bi k vsemu napisanemu dodal samo še tole:

Poleti je imel Lidl v akciji sladoled ( 8 kornetov za ceno 0,96 € ), kar znese 12 centov na kornet. S tem da je bil sladoled povrhu vsega še precej dober:
smile-1.gif

V Šparu, Mercatorju in Tušu za ta denar dobiš en sladoled, če ga.

Mislim da to pove vse.

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
V hura sem bila ene trikrat. Je sicer nametano, izbira je nikakva, cene pa še vedno niso dovolj nizke, da bi se splačalo posebej tja lest.

Gre človek potem že raje v Lidla ali Hoferja...

No, saj to je moja poanta. Do Hura imam 50m hoje, pa se pač ustavim tam, če rabim Laško, Poli, ... em, kaj še imajo.
smile-1.gif

Lidl, Hofer, Spar imam vožnje par km in mi niti na pamet ne pride, da bi šel tja. Ponavadi kupujem sproti za vsak dan ali dva. Res pa je, da sem najpogosteje v Mercu.

@TheAnswer, če si zadosti blizu, seveda. Za moje sprotno nakupovanje pa mi par centov razlike ne pretehta.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik dTi pravi:

@TheAnswer, če si zadosti blizu, seveda. Za moje sprotno nakupovanje pa mi par centov razlike ne pretehta.

Se razume. Poanta je bolj v tem da so razlike pri nekaterih artiklih praktično enormne. Tu ni razlike 20 - 30 % ampak prej 200 - 300 % če ne raje več.

Pri takih razlikah v cenah se pa človek malo zamisli.
crazy1.gif

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Citat:
Uporabnik TheAnswer pravi:
Citat:
Uporabnik dTi pravi:

Se razume. Poanta je bolj v tem da so razlike pri nekaterih artiklih praktično enormne. Tu ni razlike 20 - 30 % ampak prej 200 - 300 % če ne raje več.

Pri takih razlikah v cenah se pa človek malo zamisli.
crazy1.gif

Ne kupujem lučk, tako da ne vem ... 200% pri 0,5 eur pa tudi ni tako strašno, da bi se vozil par km.
wink-1.gif

Sicer pa razglabljamo o subjektivnih ocenah. Verjetno so vsi trgovci najprej naredili raziskavo tržišča. Bolj ali manj uspešne.
wink-1.gif